Ξεκίνησα το ποδόσφαιρο το 2004 σε ηλικία 9 χρόνων στην ακαδημία Λέοντες με προπονητή τον κ. Πέτρο Δημόπουλο μέχρι το 2007, όπου εντάχθηκα στα τμήματα υποδομής του Μεσσηνιακού Γ Σ , ο οποίος αγωνιζόταν τότε στο πρωτάθλημα της Β εθνικής.. Από το 2005 μέχρι το 2010 συμμετείχα ως βασικός τερματοφύλακας σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Μεσσηνίας, με αποκορύφωμα το 2010, όπου συμμετείχαμε με τη μικτή στον τελικό Ελλάδας, κατακτώντας τη Β θέση.

Την ίδια χρονιά εντάχθηκα στα τμήματα υποδομής του Ατρόμητου Αθηνών, συμμετέχοντας για 2 χρόνια στο πρωτάθλημα της U17 της Α Εθνικής.. Το 2013 αγωνίζομαι ως δανεικός στον Μεσσηνιακό ΓΣ πετυχαίνοντας μετά από αγώνες μπαράζ την άνοδο στη Γ Εθνική.. Ακολούθησε η μεταγραφή μου το επόμενο έτος στον Αστέρα Τρίπολης ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, συμμετέχοντας στην προετοιμασία της ομάδας και στα φιλικά παιχνίδια, αγωνιζόμενος δε στην U 20 του αντίστοιχου πρωταθλήματος.. Από το 2015 αγωνίζομαι στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής με ομάδες όπως: ο ΠΑΟ Βάρδας, ο Παναργειακός, η Πύλος, και η Καλαμάτα.

Την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκα με την ομάδα του Πανθουριακού, ενώ φέτος επιστρέφω στη Γ Εθνική με την ομάδα του Πάμισου Μεσσήνης. Μια ομάδα που έχει γράψει και συνεχίζει να το κάνει τη δική της ιστορία στο Μεσσηνιακό και όχι μόνο ποδόσφαιρο, με μεγάλη προσφορά αθλητική και κοινωνική. Δεν ήταν δύσκολο για μένα να δεχτώ την πρόσκληση της διοίκησης της ομάδας του Πάμισου να συνεισφέρω και εγώ με τις δικές μου δυνάμεις στην πραγματοποίηση του οράματος της και να γίνω κοινωνός της φιλοσοφίας της, που είναι ταυτόχρονα και δική μου: ευγενής άμιλλα, καλό ποδόσφαιρο, κοινωνική προσφορά.

Η φετινή όμως χρονιά μας βρίσκει εν μέσω μιας πρωτόγνωρης κατάστασης λόγω της πανδημίας covid-19, η οποία δεν αφορά μόνο την Ελλάδα αλλά είναι παγκόσμια.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες προέχει η δημόσια υγεία και η διακοπή του πρωταθλήματος ήταν αναπόφευκτη αλλά και δυσβάσταχτη παράλληλα για τα ερασιτεχνικά σωματεία.

Ελπίζω να λήξει σύντομα και η επάνοδος στις προπονήσεις να μας βρει όλους υγιείς, ώστε να συνεχίσουμε την καλή πορεία την οποία ήδη έχουμε ξεκινήσει.

Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές, με υγεία, ειρήνη και επίτευξη των στόχων.