Ακολουθήστε μας

Α Τοπικό

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Η ανακοίνωση του συλλόγου για την έγκριση από την ΓΓΑ

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Εθνικού Μελιγαλά, μετά την έγκριση από την ΓΓΑ για οικονομική ενίσχυση.
Αναλυτικά, αναφέρει τα εξής:
«Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το σωματείο μας εγκρίθηκε από την Γ.Γ.Α και πήρε το αθλητικό του μητρώο. Ως εκ τούτου θα λάβει και την ενίσχυση-αποζημίωση για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας.
Να τονίσουμε εδώ ότι για να καταφέρουμε να μπούμε και να εγκριθούμε στο αθλητικό μητρώο της Γ.Γ.Α αντιμετωπίσαμε έναν γραφειοκρατικό γολγοθά άνευ προηγούμενου.
Για αυτό λοιπόν τον λόγο αξίζει συγχαρητηρίων η πραγματικά πολύ μεγάλη προσπάθεια του Δ.Σ. στο σύνολο του και ιδιαίτερα της Γραμματείας του Συλλόγου μας (Πάτερ Β.Διακουμάκου) και του Αντιπροέδρου οικονομολόγου (Ν.Φρέσκα).
Πιο συγκεκριμένα:
Η Γενική γραμματεία Αθλητισμού έδωσε στη δημοσιότητα τα σωματεία τα οποία μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου είχαν ολοκληρώσει τις διαδικασίες για την εγγραφή στο Αθλητικό μητρώο και ως εκ τούτου θα λάβουν την ενίσχυση–αποζημίωση για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας.
Από τα 3408 σωματεία της λίστας μόλις τα 38 είναι από τη Μεσσηνία, αριθμός αναλογικά μικρός σε σχέση με άλλες περιφέρειες.
Ειδικά στην περίπτωση της Μεσσηνίας, εντύπωση προκαλεί η σχεδόν καθολική απουσία των ποδοσφαιρικών συλλόγων του νομού, οι οποίοι πλήν ελάχιστων εξαιρέσεων (Α.Ο.ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ)δεν έχουν ολοκληρώσει τις διαδικασίες ή δεν τις ξεκίνησαν.
Εκ του ΔΣ
Ο προεδρος
ΜΟΥΡΟΥΣΙΑΣ ΗΛΙΑΣ
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *More in Α Τοπικό