Ακολουθήστε μας

Α1 Τοπικό

ΑΕΚ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Επίσκεψη αγάπης στο Άσυλο Ανιάτων

Εχθές έγινε επίσκεψη Αγάπης στο άσυλο ανιάτων Καλαμάτας. Με αυτήν την πολύ μικρή κίνηση, η ΑΕΚ Καλαμάτας θέλησε να δώσει πολύ χαρά σε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν την ζωή με μεγάλες δυσκολίες.

Το ΔΣ εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο Γιώργο Ασημακόπουλο, τον αντιπρόεδρο Κώστα Μαυροειδή, τον ταμία κ υπεύθυνο επικοινωνίας Κώστα Τριαντοπουλο κ το μέλος Διονύση Σκόκο. Μοιράστηκαν χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα κι εδέσματα από τα καταστήματα Street 9 του Διονύση Σκόκου και από το café Μαυροειδής.

Παρευρέθησαν επίσης, ο νέος προπονητής Παντελής Μάλαμας και  οι παίκτες της ομάδας Χρήστος Μπαστακός και Τζανέτος Κατσαρέας.

Να σημειωθεί πως υπήρξε εκπροσώπηση και από τον συνδεσμιακο χώρο της ΑΕΚ,αφού οι Γιώργος Μαρκάκης και Κώστας Καρτάλιας από την ORIGINAL 21 Καλαμάτας ήταν παρόντες.

Με μεγάλη χαρά η ΑΕΚ Καλαμάτας δέχθηκε από τον διευθυντή του ασύλου, μονάκριβα αναμνηστικά δώρα. Οι ευχές της ΑΕΚ Καλαμάτας, να ακολουθούν όλους τους συνανθρώπους μας κι αυτά τα Χριστούγεννα να φέρουν φώτιση , γαλήνη και υγεία !!!

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *More in Α1 Τοπικό