Ακολουθήστε μας

Γ Εθνική

Ο Σωτήρης Τσάτσος στο ilia.news: «Ζητάμε από την ΕΠΟ καταρτισμό και στήριξη στο θέμα του πρωτοκόλλου»

Σε πολύ καλό κλίμα διεξήχθη η τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές της Γ΄ Εθνικής και τη διοίκηση της ΕΠΟ. Ο Σωτήρης Τσάτσος, ο πολύπειρος μέσος του Διαβολιτσίου, με παραστάσεις και θητεία από μεγάλες ομάδες της χώρας, εκπροσώπησε τον ένατο όμιλο και μίλησε στο ilia.news για τη συνάντηση αυτή.

Ο Σωτήρης Τσάτσος, ο σπουδαίος αυτός ποδοσφαιριστής, ένας παίκτης “κόσμημα” για τη Γ΄ Εθνική, όπως και οι υπόλοιποι που εκπροσώπησαν τη Γ΄ Εθνική, ανέφερε ότι ο Παναγιώτης Διακοφώτης, έδειξε διάθεση να σταθεί από την πρώτη στιγμή πλάι στους παίκτες και συνολικά τη Γ΄ Εθνική. Μάλιστα επικοινώνησε άμεσα με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο, προκειμένου να προωθήσει τα θέματα που συζητήθηκαν. Ήδη γίνονται ενέργειες για να κλειστεί και ένα τηλεραντεβού με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

«Εκείνο το οποίο ζητήσαμε εμείς οι ποδοσφαιριστές, είναι ότι θα πρέπει η ΕΠΟ, ως διοργανώτρια, να καταρτίσει και να προωθήσει προς τις Αρχές, ένα υγειονομικό πρωτόκολλο, εναρμονισμένο στις απαιτήσεις. Και παράλληλα, να υπάρξει οικονομική στήριξη στις ομάδες. Μας είπαν ότι στις σκέψεις τους υπάρχει το μοριακό τεστ, το οποίο στοιχίζει πολύ φθηνότερα από το rapid test και μάλιστα θα μπορεί να διενεργείται ενδεικτικά σε πέντε παίκτες ανά ομάδα. Το θετικό από τη συζήτηση που έγινε, είναι ότι η ΕΠΟ θέλει να συνεχιστεί το Πρωτάθλημα και να μην διακοπεί, ενώ δεν συζητάει καν το θέμα του ενός γύρου. Είναι πολύ σημαντικά όλα αυτά. Η μοναδική τροποποίηση η οποία θα γίνει στην προκήρυξη, θα αφορά μόνο στα μπαράζ ανόδου στη Football League, τα οποία έπονται της ολοκλήρωσης των πρωταθλημάτων».

Αισιόδοξα τα μηνύματα 

Τέλος ο Σωτήρης Τσάτσος, συνοψίζοντας και περιγράφοντας το “διά ταύτα” των διεργασιών, εξέπεμψε ένα θετικό μήνυμα, αισοδοξώντας ότι σύντομα οι ποδοσφαιριστές θα βρεθούν και πάλι στον φυσικό τους χώρο το γήπεδο: “Υπήρξε θετικό κλίμα και υπάρχει θετικό κλίμα. Οι προσπάθειές μας συνεχίζονται. Πλέον, περιμένουμε μια ευρεία συνάντηση με τον Υφυπουργό, την ΕΠΟ, τον ΠΣΑΠ. Να καθίσουμε όλοι μαζί, να δώσουμε λύση στο πρόβλημα. διότι η Γ΄ Εθνική πρέπει να ξεκινήσει και πάλι. Είναι πολύ σημαντικό ζήτημα“.

 

Πηγή: ilia.news.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *More in Γ Εθνική