Ακολουθήστε μας

Στίβος

ΓΣ ΑΚΡΙΤΑΣ: Ευχές και απολογισμός

Ο Σύλλογος Στίβου Ακρίτας με τον πρόεδρο κ. Πέτρο Παπαδόπουλο και τους προπονητές εύχονται ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ στα εκατοντάδες μέλη του, αλλά και σε όλες τις οικογένειες στην Καλαμάτα και Μεσσηνία.

Μέσα στο 2020 μια χρονιά πολύ δύσκολη για όλο τον κόσμο, θέσαμε τις βάσεις για την ‘επόμενη ημέρα’ με: (Α) την παροχή υψηλού επιπέδου προγραμμάτων προπόνησης στίβου από καταξιωμένους προπονητές, (Β) την οργάνωση για πρώτη φορά στη Μεσσηνία Ακαδημίας Άλματος επί Κοντώ και Ακαδημίας Ρίψεων και πρόσφατα, (Γ) την οργάνωση των 1ων Αναπτυξιακών Αγώνων Στίβου Πελοποννήσου, (Δ) την λειτουργία του κλειστού προπονητηρίου στο ξενοδοχείο Elite city resort, (Δ) την μεταγραφή της αθλήτριας επί κοντώ Κατερίνα Βαγενά, (Ε) την κατασκευή του νέου ΚΕΝΤΡΟΥ ΡΙΨΕΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΑΚΡΙΤΑΣ στην Καλαμάτα, που θα είναι σύντομα έτοιμο προς χρήση!

Για να πετύχουμε όλες αυτές τις καινοτομίες χρειάστηκε η στήριξη πολλών τοπικών επιχειρήσεων και ΜΜΕ, της Δημοτικής Αρχής, και του Υφυπουργείου Αθλητισμού.

Ο σύλλογος εύχεται σύντομα να ξεπεράσουμε την επιδημία του covid-9 και να ομαλοποιηθεί η κοινωνική δραστηριότητα όλων μας. Υποσχόμαστε τίποτε λιγότερο από το να συνεχίσουμε την προσπάθεια για να έχουν τα παιδιά της Καλαμάτας και Μεσσηνίας ότι καλύτερο για να αθληθούν και να αναδείξουν το ταλέντο τους στο στίβο.

Εφόσον οι συνθήκες μας το επιτρέψουν το 2021, θα οργανώσουμε και πάλι το καλοκαιρινό καμπ στο Elite city resort και ενδεχομένως να διεξάγουμε και την αθλητική εκδρομή στην Κροατία.

Με εκτίμηση
Από τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Πέτρο Παπαδόπουλο
www.akritastivos.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *More in Στίβος