Connect with us

Σπορ

Άνοιξε το κολυμβητήριο Καλαμάτας για τους επίλεκτους Μάριο Χρυσομάλλη, Άρτεμη Πατικοπούλου

Ολοκληρώθηκαν το Σαββατοκύριακο από εξωτερικό συνεργείο οι εργασίες διαμόρφωσης της δυτικής πλευράς της πισίνας του δημοτικού κολυμβητηρίου Καλαμάτας, ώστε να τοποθετηθούν οι νέοι βατήρες.

Τις προηγούμενες ημέρες έγινε ένα ακόμη βήμα με το προσωπικό του αθλητικού οργανισμού του Δήμου Καλαμάτας να προχωρά σε καθαρισμό και το μεσημέρι ξεκίνησε η πλήρωση της δεξαμενής με νερό.

Έτσι, μετά από καιρό η πισίνα του κολυμβητηρίου Καλαμάτας είναι διαθέσιμη και φιλοξενήσει σήμερα τα προγράμματα που εξαιρούνται από το λοκ ντάουν, όπως είναι οι προπονήσεις κοινού για λόγους υγείας και η προετοιμασία του επίλεκτου πρωταθλητή του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας, Μάριου Χρυσομάλλη, ο οποίος κυνηγάει όριο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Και της Καλαματιανής επίλεκτης κολυμβήτρια, η Άρτεμις Πατικοπούλου του Άργη, που πλέον όμως έχει ενταχθεί στο δυναμικό του Παλαιού Φαλήρου.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημίσεις

More in Σπορ