Ακολουθήστε μας

Μαύρη Θύελλα

«Κομπλέ» με το πρωτόκολλο η Μαύρη Θύελλα… και περιμένει

Σημαντική είναι η Τρίτη που μας έρχεται για το πρωτάθλημα της Football League, καθώς αναμένεται να γίνει ακόμα ένα βήμα που θα φέρει πιο κοντά την επιστροφή των ομάδων στις ομαδικές προπονήσεις και εν συνεχεία στην έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.

Στην συνεδρίαση που έγινε την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου οι ομάδες του Βορρά και του Νότου ενημερώθηκαν γύρω από τις τρέχουσες εξελίξεις και το υγειονομικό πρωτόκολλο που θα κρίνει τα πάντα, ενώ το πρωτόκολλο στάλθηκε ήδη στις ομάδες και μόλις υπογραφεί θα ξεκινήσει και η διαδικασία που ακολουθήθηκε και στην S.L.2.

Οι άνθρωποι της Μαύρης Θύελλας, αφού διάβασαν αναλυτικά το πρωτόκολλο μαζί με τους υγειονομικούς υπεύθυνούς τους, το υπέγραψαν και ήδη το έχουν στείλει στην Ένωση S.L.2- F.L.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι χθες είχε προγραμματιστεί νέα τηλεδιάσκεψη με την υγειονομική επιτροπή της διοργανώτριας αρχής προς ενημέρωση όλων των ομάδων της F.L., ενώ αναμενόταν να σταλεί σχετικό αίτημα στους αρμόδιους φορείς (επιτροπές δημόσιας υγείας, λοιμωξιολόγους) για επιστροφή, αρχικά, στις προπονήσεις και εν συνεχεία στην δράση.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *More in Μαύρη Θύελλα