Ακολουθήστε μας

Στίβος

ΓΣ ΑΚΡΙΤΑΣ: Συνεχίζει τις προπονήσεις η Κατερίνα Βαγενά

H Κατερίνα Βαγενά αθλήτρια στο άλμα επί κοντώ του ΓΣ Ακρίτα 2016, με την απαραίτητη προσοχή, συνεχίζει την προπόνηση την περίοδο του χειμώνα εν μέσω της αναστολής των αθλητικών εκδηλώσεων και των αγώνων κλειστού στίβου λόγω των μέτρων για τον covid-19.

Το προπονητικό πρόγραμμα υλοποιείται στο στάδιο του Πανιωνίου Νέας Σμύρνης Αθήνας, ενώ εφόσον αρθούν τα περιοριστικά μέτρα, θα έχουμε τη δυνατότητα προπονήσεων και στο στάδιο της Καλαμάτας.

Στην Αθήνα το πρόγραμμα επιβλέπει ο προπονητής κ.Ανδρέας Τσώνης. Το βασικό μέλημα αυτή την περίοδο είναι η βελτίωση των τεχνικών σημείων του άλματος επί κοντώ και την ίδια στιγμή η μυϊκή ενδυνάμωση της αθλήτριας. Συνήθως το χειμώνα οι προπονήσεις των αθλητών επί κοντώ γίνονται συνδυαστικά σε κλειστό και ανοιχτό στίβο, αλλά υπό τις παρούσες συνθήκες υπάρχει μόνο η επιλογή προετοιμασίας για την μελλοντική αγωνιστική δράση του ανοιχτού στίβου.

Γιατί όχι η Κατερίνα Βαγενά να εξελιχθεί σε μια αθλήτρια που θα λάβει μέρος και στους Ολυμπιακούς Αγώνες! Ευχόμαστε να έχουμε βελτίωση στις υγειονομικές συνθήκες της χώρας, ώστε οι αθλητές και οι θεατές να ξαναβρεθούν στους αγωνιστικούς χώρους για να απολαύσουμε το στίβο που αγαπάμε τόσο πολύ.

Η συνεργασία της αθλήτριας από το Σεπτέμβριο του 2020 με τον ΓΣ Ακρίτα και με την εταιρία DETRASEPT του κ.Ντελόπουλου, στηρίζει ουσιαστικά την προσπάθεια της Κατερίνας Βαγενά και την προοπτική της για μια δυνατή αθλητική σεζόν με επιτυχίες. Είναι μια αθλήτρια που αποτελεί το καλό παράδειγμα για τα νέα παιδιά του συλλόγου.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ακρίτας και ο πρόεδρός του κ.Πέτρος Παπαδόπουλος, κάνουν ότι είναι δυνατόν για να μπορούν οι αθλητές του να συνεχίζουν τις προπονήσεις σε ατομικό επίπεδο.

Ελπίζουμε σύντομα να έχουμε τις συνθήκες ώστε όλα τα παιδιά να επανέλθουν στο στάδιο της Καλαμάτας, για να συνεχίσουν από εκεί που σταματήσαμε το Νοέμβριο 2020. Υγεία σε όλους και καλή δύναμη. www.akritastivos.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Pelekaki

More in Στίβος