Ακολουθήστε μας

Α1 Τοπικό

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Γαλανόπουλος «Με λυπεί η διαχείρηση γύρω από τον αθλητισμό και η άρνηση κατανόησης στα οφέλη που προσφέρει»

Τα πρωταθλήματα έπρεπε να είχαν ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό όπως τις προηγούμενες Ευρωπαϊκές χώρες τονίζει ο προπονητής του Ηρακλή Καλαμάτας Άρης Γαλανόπουλος.

Ο νεαρός τεχνικός μίλησε στο taklin.gr και ξεκαθάρισε ότι την δεδομένη χρονική στιγμή με τέτοια αποχή που υπάρχει είναι αδύνατον να ξεκινήσουν, χωρίς οργανωμένες προπονήσεις, υγειονομικά πρωτόκολλα γιατί δεν θα είναι καλό για τους ερασιτέχνες αθλητές.

Αναλυτικά, αναφέρει τα εξής: «Εύχομαι καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο, ποδοσφαιρικό και μη, με υγεία, υπομονή στην δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε και εκπλήρωση των στόχων που θέτει.

Όσον αφορά το κομμάτι των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων έχω να πω το εξής. Ευχής έργων θα ήταν να έχουν ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό, όπως και σε όλες τις προηγμένες ευρωπαϊκές χώρες ανεξάρτητου επιδημιολογικού φορτίου.

Από την στιγμή που η κυβέρνηση και οι ειδικοί δεν το έπραξαν, για τους δικούς τους λόγους, άποψη μου είναι πως δεν πρέπει να ξεκινήσουν τώρα. Ερασιτέχνες αθλητές με τέτοια αποχή από οργανωμένες προπονήσεις, χωρίς ξεκάθαρα και εφαρμόσιμα πρωτόκολλα υγείας και χωρίς την πραγματική στήριξη της πολιτείας δεν θα πρέπει να αγωνιστούν σε επίσημους αγώνες.

Η πίεση για την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων θα φέρει αρκετές αδυναμίες στις ομάδες και ενδεχομένως πολλούς τραυματισμούς στους αθλητές.

Με λυπεί η διαχείρηση γύρω από τον αθλητισμό και η άρνηση κατανόησης στα οφέλη που  προσφέρει. Οφείλουμε όμως να δείξουμε σεβασμό προς τις αποφάσεις , είτε συμφωνούμε είτε όχι, ευελπιστώντας πως σε λίγο καιρό θα έχουμε καταπολεμήσει αυτή την πανδημία και θα αποτελεί μια κακή ανάμνηση».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *More in Α1 Τοπικό