Ακολουθήστε μας

Μαύρη Θύελλα

«Με ξενέρωσε όπως φύγαμε από την Καλαμάτα»

Ο Γρηγόρης Μάκος μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για την Καλαμάτα αλλά και τις σκέψεις του να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο έμπειρος ποδοσφαιριστής:

Για το που βρίσκεται σήμερα:

«Περνάμε δύσκολα, αλλά θετική σκέψη και ενέργεια. Κάποια στιγμή θα τελειώσουν αυτά. Πέρσι ήμουν στην ομάδα της Καλαμάτας σε μια δύσκολη χρονιά. Δαπάνησε πολλά χρήματα ο άνθρωπος που ηγείται και με προσεκτικές κινήσεις κι αν δεν την… πατήσει από τους τριγύρω ανθρώπους, μόνο καλό θα κάνει στην Καλαμάτα που είναι μεγάλη ομάδα. Πέρσι που ήμουν μιλούσαμε με τον πρόεδρο, μετά ήρθε αυτή η κατάσταση».

Για το αν σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο:

«Είναι κι αυτό στο μυαλό μου σε μεγάλο ποσοστό. Είμαι στα 34 κλεισμένα. Νιώθω και ένιωθα καλά. Αν κάποιος δει το βιογραφικό μου μετά τον Παναιτωλικό, είχαμε άσχημες εξελίξεις λόγω εξωγηπεδικών παραγόντων. Δεν κλάφτηκα ποτέ. Επειδή έτσι έχω μεγαλώσει, να λέω τα πράγματα όπως είναι και δεν έβαλα… σάλτσα όπως άλλοι στο χώρο μας και στη συνέντευξη που έδωσα στην Κύπρο, αλλά αυτό που πραγματικά είπα και είναι πιο απλό: Πραγματικά έκανα πολύ μεγάλο λάθος τελικά που έφυγα από την Κύπρο και την Ανόρθωση. Το εννοώ. Γύρισα στην Ελλάδα για την Εθνική. Μετά τον τραυματισμό μου δεν πήρα τις ευκαιρίες. Δεν το λέω με παράπονο, έτσι συνέβη. Επέλεξα να γυρίσω στην Ελλάδα στη Super League μήπως ξανακληθώ στην Εθνική και δεν έγινε. Και στον Παναιτωλικό ενώ όλα ήταν καλά και με τους ανθρώπους της διοίκησης προτού αναλάβει προπονητής ο κ. Χάβος, λίγο πριν αρχίσουμε, μου ανακοινώθηκε ότι θα πρέπει να ψάξω άλλη ομάδα και έτσι αναγκάστηκα να κοιτάξω αλλού».

Για το τι σκοπεύει να κάνει ο ίδιος:

«Δεν είναι έτοιμος να σταματήσω. Έφυγα από την Καλαμάτα που δεν ήταν ωραίος ο τρόπος όπως φύγαμε, δεν μας ειδοποίησε κανένας. Έληξε το συμβόλαιό μας. Είναι μεγάλη ομάδα και με σοβαρούς ανθρώπους, δεν ξέρω φέτος τι γίνεται, ήταν όμως λίγο άσχημο. Με ξενέρωσε όπως φύγαμε. Βοηθάει ίσως αυτό στη μετάβαση να σταματήσω. Για κάποιους ίσως είμαι τελειωμένος, αλλά αν παρουσιαστεί κάτι θα συνεχίσω. Είναι απαράδεκτο να μην ξεκινάει η Football League και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Ζουν πολλοί άνθρωποι από αυτό».

 

Πηγή: liganews.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *More in Μαύρη Θύελλα