Ακολουθήστε μας

Football league

Παίκτες Ιάλυσου: «Απαραίτητο χρονικό διάστημα προετοιμασίας 40 ημερών»

Οι ποδοσφαιριστές του Ιάλυσου εξέδωσαν ανακοίνωση και τονίζουν ότι μετά από την αγωνιστική αποχή ενός χρόνου και την τρίμηνη απόχη από τις προπονήσεις είναι εύλογο και απαραίτητο ένα χρονικό διάστημα 40 ημερών για την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων.

Παράλληλα, οι παίκτες της ροδίτικης ομάδας αναφέρουν ότι βασικό μέλημα είναι η υγεία όλων των συναδέλφων τους και αυτή δεν περιορίζεται μόνο στην προστασία από την πανδημία του κορωνοϊού.

Αναλυτικά οι παίκτες του Ιάλυσου στην ανακοίνωση τους αναφέρουν: «Εμείς οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ΠΑΕ ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ , πιστεύουμε ότι μετά από την αγωνιστική αποχή ενός χρόνου και την τρίμηνη απόχη από τις προπονήσεις είναι εύλογο και απαραίτητο ένα χρονικό διάστημα 40 ημερών για την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων μας.

Βασικό μας μέλημα  είναι η υγεία μας και υγεία των συναδέλφων μας και αυτή δεν περιορίζεται μόνο στην προστασία μας από  την πανδημία COVID -19 αλλά αφορά κυρίως την ομαλή μας επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις χωρίς να μπαίνει σε κίνδυνο η σωματική μας ακεραιότητα και η μελλοντική μας καριέρα .

Η προσπάθεια να σώσουμε την φετινή χρονιά δεν πρέπει να βάζει σε κίνδυνο και να ρισκάρει το επαγγελματικό μας μέλλον».

 

Πηγή: liganews.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Lupus

Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in Football league