Ακολουθήστε μας

Ποδόσφαιρο

Μπέος υπέρ της υποψηφιότητας Ζαγοράκη για την ΕΠΟ – «Ευκαιρία για το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Ο Αχιλλέας Μπέος, με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Βόλος, χαρακτήρισε θετική εξέλιξη και ευκαιρία για το ελληνικό ποδόσφαιρο την υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη για την προεδρία της ΕΠΟ.

«Θετική εξέλιξη και μια ευκαιρία για το πολύπαθο ελληνικό ποδόσφαιρο» χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, την υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη για την προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και του ευχήθηκε να επιτύχει στο δύσκολο έργο του.

Η δήλωση του Αχιλλέα Μπέου

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Θοδωρή Ζαγοράκη για την προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αναμφίβολα αποτελεί μια θετική εξέλιξη και μια ευκαιρία για το πολύπαθο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης, μια σημαντική προσωπικότητα του χώρου, έχει όλα τα εχέγγυα και τις προϋποθέσεις να επιτύχει στο έργο που προτίθεται να αναλάβει, αρκεί να προχωρήσει στις αναγκαίες αλλαγές και επιλογές με αποφασιστικότητα, χωρίς ταλαντεύσεις και κυρίως χωρίς να υποκύψει στις αναμενόμενες από γνωστούς και μη εξαιρετέους παράγοντες του χώρου που το μόνο που τους ενδιαφέρουν είναι τα ιδιοτελή μικροσυμφέροντα των ομάδων τους.

Εύχομαι και ελπίζω ότι ο Θόδωρος Ζαγοράκης δεν θα υποπέσει στα λάθη των προκατόχων του και σε κάθε περίπτωση του εύχομαι κάθε επιτυχία στο σημαντικό έργο για την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου μας.

Πηγή: newsit.gr
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Lupus


Kafe Mavroeidis
More in Ποδόσφαιρο