Ακολουθήστε μας

Γ Εθνική

Πρώτη πρόκληση του «Ζαγόρ» η «σέντρα» στη Γ΄ Εθνική-Στην κορυφή της ατζέντας το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο

Άμεσα ο νέος Πρόεδρος της ΕΠΟ Θοδωρής Ζαγοράκης πιάνει δουλειά. Και άμεσα, αντιμετωπίζει και την πρώτη μικρή ή μεγάλη πρόκληση. Το ξεκίνημα του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Ένα ξεκίνημα, το οποίο εν μέσω μετάβασης από τη μια διοίκηση στην άλλη, δημιουργείται ένα κενό. Ήδη όμως, στη νέα διοίκηση της ΕΠΟ κινούνται προς επίλυση του ζητήματος, έτσι ώστε την Κυριακή 4 Απριλίου, να καταστεί εφικτό να πάμε σε «σέντρα».

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilia.news, ο νέος Πρόεδρος της ΕΠΟ, έχει ξεκαθαρίσει σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του, ότι το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής του, θα δοθεί στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, στη βάση της πυραμίδας, εκεί όπου υπάρχει και η μεγαλύτερη ανάγκη οργάνωσης. Εξάλλου, τα θέματα που αφορούν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, εκτός του ότι έχουν δρομολογηθεί, υπάρχουν και οι αντίστοιχοι φορείς, οι οποίοι τα ρυθμίζουν.

Θα έλεγε κανείς, ότι η οργάνωση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, δεν είναι ένα τωρινό θέμα, αλλά είναι και μια διαχρονική πρόκληση, την οποία ποτέ οι διοικήσεις της ΕΠΟ έως τώρα δεν είχαν κατορθώσει να αντιμετωπίσουν με επιτυχία.

Ένα καλά οργανωμένο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, δημιουργεί και καλύτερες προϋποθέσεις ανάδειξης του εθνικού ποδοσφαιρικού προϊόντος, της Εθνικής Ομάδας, αλλά και κατ΄επέκταση προσφέρει καλύτερες δυνατότητες στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Η Γ’  Εθνική, το μεγάλο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της χώρας, το πιο αντιπροσωπευτικό, είναι και αυτό το οποίο επιχειρεί με τις αδιάκοπες θυσίες των παραγόντων του, να σταθεί ξανά στα πόδια του και να επαναρχίσει, μετά από μια σχεδόν πεντάμηνη «χειμερία νάρκη».

Η σέντρα στο πιο ταλαιπωρημένο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της χώρας, θα είναι το πρώτο «κρας τεστ» για τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

 

 

Πηγή: ilia.newsgr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Lupus

Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in Γ Εθνική