Ακολουθήστε μας

Μπάσκετ

Εκλογές ΕΟΚ: Απάντησε σε Λιόλιο η Ομοσπονδία

Η αντιπαράθεση για τις εκλογές της ΕΟΚ έχει “φουντώσει” και μετά τη συνέντευξη Τύπου του υποψηφίου για την προεδρία της Ομοσπονδίας, Βαγγέλη Λιόλου, ήρθε και η… απάντηση από την πλευρά του Βασιλακόπουλου.

Ο πρόεδρος του Προμηθέα Πάτρας έριξε… βολές προς τον απερχόμενο πρόεδρο της ΕΟΚ και η Ομοσπονδία εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, για τη δική της θέση επί του θέματος του Πρωτοδικείου.

H ανακοίνωση της ΕΟΚ

Το Δ.Σ. της ΕΟΚ είναι αναγκασμένο να ενημερώσει ότι ουδέποτε προσέφυγε στο Πρωτοδικείο ζητώντας διορισμό προσωρινής διοίκησης. Αν έχει συμβεί αυτό από μεμονωμένα σωματεία, έχει συμβεί εν αγνοία του.

Το Δ.Σ. της ΕΟΚ το μόνο που έχει πράξει, είναι να αποφασίσει τη μετάθεση των εκλογών, σεβόμενο την απόφαση του Πρωτοδικείου που του προσκόμισαν σωματεία μέλη του, έχοντας κερδίσει το αυτονόητο δικαίωμα συμμετοχής στην ύψιστη δημοκρατική διαδικασία της γενικής συνέλευσης και των αρχαιρεσιών. Ελπίζοντας δε ότι μέχρι τότε αυτές οι εκδηλώσεις θα μπορούν να γίνουν δια ζώσης, όπως εκ συστάσεως της δημοκρατίας προβλέπεται και συμβαίνει.

Εκλογές ΕΟΚ: «Βολές» κατά Βασιλακόπουλου και πρόταση με Γιαννάκη από τον Λιόλιο

Το μεγάλο ερώτημα το οποίο επικρατεί σήμερα στον χώρο της καλαθοσφαίρισης είναι αν οι κύριοι αυτοί  θέλουν να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία όλα τα ενεργά σωματεία με πραγματική αθλητική δραστηριότητα ή μόνο αυτά που επιλέχτηκαν με διαδικασίες περίεργες και συμπεριλήφθηκαν στο μητρώο που κατήρτισε η ΓΓΑ.

Στη γενική συνέλευση ομοσπονδίας με συνταγματική και δημοκρατική επιταγή, συμμετέχει το σύνολο των αθλητικών σωματείων που έχουν πραγματική αθλητική δραστηριότητα.

 

Πηγή: newsit.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Lupus


Kafe Mavroeidis
More in Μπάσκετ