Ακολουθήστε μας

Α Τοπικό

Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Β. Καπέλιου στην Τριφυλία για τα γήπεδα Ελαίας και Κοπανακίου

Ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Βασίλης Καπέλιος, συνοδευόμενος από στελέχη της ΠΕ Μεσσηνίας και τοπικούς παράγοντες, επισκέφθηκε περιοχές της Τριφυλίας και πραγματοποίησε αυτοψία σε έργα της Περιφέρειας Πελοποννήσου που είτε δρομολογούνται είτε είναι σε εξέλιξη.

Συγκεκριμένα επισκέφθηκε:

·το έργο ασφαλτοστρώσεων και άλλων παρεμβάσεων που είναι σε εξέλιξη στο επαρχιακό δίκτυο Φιλιατρά-Mαραθούπολη

· το γήπεδο Ελαίας, όπου μέσα στους επόμενους μήνες θα τοποθετηθεί χλοοτάπητας και θα γίνουν κι άλλες εργασίες ώστε να είναι λειτουργικό ένα γήπεδο που εξυπηρετεί όλη την περιοχή.

· Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε αυτοψία στο έργο ηλεκτροφωτισμού που εξελίσσεται επί της Εθνικής Οδού στα όρια νομού Ηλείας – Καλού Νερού.

Ακολούθως, ο Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε για τις διαβρώσεις που έχουν προκύψει στην παραλιακή ζώνη Καλού Νερού.

Ο Αντιπεριφερειάρχης, τέλος, συνάντησε στο Γήπεδο Κοπανακίου στελέχη της Ομάδας «Διαγόρας» και συζήτησαν για τις εργασίες βελτίωσης στις υποδομές του γηπέδου που δρομολογούνται από την Περιφέρεια.

Στην επίσκεψη συμμετείχαν επίσης, ο διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών Π.Ε. Μεσσηνίας, Παναγιώτης Γιαννακέας, ο Πρόεδρος Κοινότητας Καλού Νερού, Ιωάννης Γαλάνης, ο Πρόεδρος Κοινότητας Ελαίας, Σκλάβος Άρης, ο Αντιπρόεδρος Ποδοσφαιρικής Ομάδας Καλού Νερού Σπύρος Παπαηλίου, ο Γραμματέας Γεώργιος Γιαννακόπουλος και ο ταμίας Δημήτριος Καμπούκος της Ομάδας «Διαγόρας Κοπανακίου».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Lupus


Kafe Mavroeidis
More in Α Τοπικό