Ακολουθήστε μας

Ποδόσφαιρο

Δεν αλλάζει άποψη η Γιουβέντους αλλά αποχώρησε, «πιστεύουμε στην εγκυρότητα της European Super League»

Μετά τις Ίντερ και Μίλαν, η σειρά της Γιουβέντους να πάρει θέση για τη European Super League. Σε αντίθεση με τις άλλες δύο ιταλικές ομάδες, η “Γηραιά Κυρία” ανακοίνωσε ότι η υλοποίηση της κλειστής λίγκας καθίσταται ανέφικτη την δεδομένη χρονική περίοδο μετά τις μαζικές αποχωρήσεις, ωστόσο παραμένει πιστή στην εγκυρότητα του έργου.

Η ανακοίνωση της Γιουβέντους:

«Αναφορικά με το δελτίο τύπου που δημοσίευσε η Juventus Football Club SpA στις 19 Απριλίου 2021, σχετικά με την προτεινόμενη δημιουργία της Super League και την επακόλουθη δημόσια συζήτηση, ο εκδότης διευκρινίζει ότι πρέπει να γνωρίζει το αίτημα και τις προθέσεις που εκφράστηκαν διαφορετικά από ορισμένους συλλόγους να αποσυρθούν από αυτή την διοργάνωση, αν και οι απαραίτητες διαδικασίες που προβλέπονται από τη συμφωνία μεταξύ των συλλόγων δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Σε αυτό το πλαίσιο, ενώ η Γιουβέντους παραμένει πεπεισμένη για την ορθότητα των αθλητικών, εμπορικών και νομικών χώρων του έργου, πιστεύει ότι επί του παρόντος υπάρχουν περιορισμένες πιθανότητες να ολοκληρωθεί το έργο με τη μορφή που είχε αρχικά σχεδιαστεί. Η Γιουβέντους παραμένει δεσμευμένη να επιδιώξει τη δημιουργία μακροπρόθεσμης αξίας για την Εταιρεία και ολόκληρη τη βιομηχανία ποδοσφαίρου».

Πηγή: newsit.gr
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Lupus

Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in Ποδόσφαιρο