Ακολουθήστε μας

Γ Εθνική

Δέκα κρούσματα κορωνοϊού στην Αχαϊκή

Μπορεί το παιχνίδι ανάμεσα στον Παμβουπρασιακό και τη Ζάκυνθο να είναι το ματς της αγωνιστικής, ωστόσο μεγάλο από πλευράς προϊστορίας και ιδιαίτερης αντιπαλότητας μέσα στον χρόνο, αντιπαλότητα η οποία εδραιώθηκε λόγω της γνωστής υπόθεσης δωροδοκίας του ποδοσφαιριστή Δριμάλα, θα ήταν και το παιχνίδι ανάμεσα στην Αχαϊκή και τη Θύελλα Πατρών.

Το ματς αυτό ωστόσο δεν θα γίνει ποτέ, δεδομένου ότι στην ομάδα της Κάτω Αχαγιάς, έχουμε δέκα κρούσματα κορωνοϊού μόνο σε ποδοσφαιριστές και άλλα αρκετά ανάμεσα σε πρόσωπα τα οποία σχετίζονται με την ομάδα.

Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο εδώ και μέρες η Αχαϊκή δεν προπονείται, ευρισκόμενη σε διαρκή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ, αναμένοντας σχετικές οδηγίες.

Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της εβδομάδας, όταν και κάποιοι ποδοσφαιριστές, πέντε τον αριθμό, βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό σε τεστ το οποίο υποβλήθηκαν. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η ομάδα να υποβληθεί σήμερα στο σύνολό της σε τεστ, με αποτέλεσμα να διαπιστωθούν ακόμα πέντε παίκτες, σύνολο δέκα.

Πλέον, απομένει μόνο η τυπική ανακοίνωση από την ΕΠΟ, ώστε να αναβάλλει το ματς αυτό, με την Αχαϊκή να μπαίνει σε επιτήρηση και να διακόπτει για μερικές μέρες τις προπονήσεις της.

 

Πηγή: ilia.news.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Lupus

Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in Γ Εθνική