Ακολουθήστε μας

Μαύρη Θύελλα

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Στα κάγκελα και στις οικοδομές οι φίλαθλοι. Το χειροκρότημα από τους παίκτες (ΦΩΤΟ)

Σίγουρα για κάθε ομάδα ο κόσμος είναι ο 12ος παίκτης και στην Μαύρη Θύελλα το γνωρίζουν και το έχουν ζήσει πολύ καλά.

Όμως από τον προηγούμενο Μάρτιο οι φίλαθλοι δεν μπορούν να δουν καμία ομάδα λόγω των υγειονομικών μέτρων και την πανδημία του κορονοιού.

Σήμερα, υπό άλλες συνθήκες το γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου θα ήταν γεμάτο, όμως δυστυχώς λόγω των μέτρων απαγορευόταν η είσοδος.

Ο κόσμος όμως δεν έχασε το κουράγιο του και επειδή αγαπά την τοπική μας ομάδα βρέθηκε σε διπλανά σπίτια, οικόπεδα, ταράτσες καθώς και στην είσοδο του γηπέδου και παρακολούθησε την αναμέτρηση.

Δεν σταμάτησε να εμψυχώνει τους παίκτες και στο τέλος να πανηγυρίσει την μεγάλη αυτή νίκη. Αυτός είναι ο κόσμος της Μαύρης Θύελλας που πολλές ομάδες ζηλεύουν. Για αυτό τον κόσμο πρέπει φέτος να κερδηθεί η άνοδος.

Οι «μελανόλευκοι» συγκεντρώθηκαν στο φινάλε σύσσωμοι στη γραμμή του κέντρου για μια ομαδική ιαχή και στη συνέχεια να χαιρετούν τους φιλάθλους, που είχαν προσέλθει σε περιορισμένο αριθμό στη νότια κερκίδα, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης για τον covid-19, όσο και προς τα σημεία όπου αρκετοί νεαροί φανατικοί είχαν σκαρφαλώσει σε οικοδομές και κυρίως στην ανατολική εξωτερική περίφραξη για να είναι στο πλευρό της αγαπημένης τους Μαύρης Θύελλας.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Pelekaki

More in Μαύρη Θύελλα