Ακολουθήστε μας

Α1 Τοπικό

Ξεκινά την Τρίτη η ακαδημία Αναγέννησης και η σχολή ποδοσφαίρου Ολυμπιακού

Κατόπιν της ανακοίνωσης των νέων μέτρων από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας , η διοίκηση της Ακαδημίας του «Α.Π.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έπανεναρξη των προπονήσεων από Τρίτη 18 Μαίου .

🏆Συνεργασία με Ολυμπιακό Πειραιώς🏆

Η συνεργασία αυτή αποτελεί ορόσημο για τη ακαδημία μας, αφού με την οργάνωση και την μεθοδολογία της διδάσκουμε στα παιδιά έναν νέο τρόπο εκπαίδευσης όπου θα έχει αφενός διάρκεια και αφετέρου ένα νέο όραμα. Αποκτούμε με νέα δυναμική προκειμένου τα παιδιά της ακαδημίας μας μακροπρόθεσμα να πετύχουν τους στόχους τους που είναι τόσο η εξέλιξή τους, όσο και η επαγγελματική τους ανάδειξη στο άθλημα του ποδοσφαίρου».

📊Επιμορφώσεις – Πιστοποιήσεις 📊

Ολο το προηγουμενο διάστημα της αθλητικής απραξίας για εμάς ήταν μια μεγάλη ευκαιρία να εξελιξουμε τις γνώσεις τόσο διοικητικά όσο και προπονητικά, βασιζόμενοι στην γνώση και την εμπειρία που μας μεταφέρουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Πειραιώς.

📓Έγραφες στην Ακαδημία📓

Οι εγγραφές των μικρών αθλητών συνεχίζονται κανονικά κάθηνερινα στα τηλέφωνα των υπευθύνων της ακαδημίας καθώς και στα γραφεία της ομάδας στο γήπεδο Δυτικής Παραλίας Καλαμάτας κάθε ΤΡΙΤΗ-ΤΕΤΑΡΤΗ 18:00-20:00 & ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ 09:00-11-00

🩺Τηρηση υγειονομικών πρωτοκόλλων🩺

Τα γκρουπ προπονήσεων θα αναδιαμορφωθούν σε γκρούπ των 10 παιδιών , προκειμένου να τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας .
Η χρήση μάσκας είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και κατά την προσέλευση αλλά και κατά την αποχώρησή των μικρών αθλητών μας από τις προπονήσεις.

Αγαπητοί γονείς και αγαπητοί αθλητές τηρούμε τα μέτρα προστασίας για να διαφυλάξουμε την δυνατότητα που μας ξανά δίδεται να χαρούμε το άθλημα που αγαπάμε και να βρεθούμε και πάλι όλοι μαζί..

☎️Επικοινωνία:
Τηλέφωνα επικοινωνίας :
Παναγιώτης Φωτεινακης : 697 226 5439
Βασίλης Φωτεινακης : 693 679 2919
Νίκος Μανιατεας: 6947073323
📱email: anagennisiparaliaskalamatas@gmail.com

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Pelekaki

More in Α1 Τοπικό