Ακολουθήστε μας

Γ Εθνική

Ο Γκόφας καταγγέλλει δυο Ηλείους παίκτες για επίθεση εις βάρος του-Τί λέει ο Αντωνόπουλος

Ο τεχνικός του Παναιγιαλείου Μίλτος Γκόφας, προχώρησε σε καταγγελίες. Όπως αναφέρει, δέχτηκε επίθεση από δυο Ηλείους παίκτες, τους Θανάση Αντωνόπουλο και Λάμπη Μαρκόπουλο, παίκτες της Αχαϊκής, κατά την άφιξη της αποστολής των Μελανόλευκων στο γήπεδο της Κάτω Αχαγιάς.

Όπως αναφέρει στο ilia.news ο Μίλτος Γκόφας, έχει δεχθεί επίθεση αυτός και ο αρχηγός του Παναιγιαλείου Τάκης Παπαδόπουλος, κατά την άφιξή τους στο γήπεδο. Μάλιστα, κάνει λόγο για σύρραξη η οποία διήρκεσε για δέκα λεπτά, με αποτέλεσμα να χτυπηθεί ο ίδιος στο πρόσωπο. Μετά το παιχνίδι, ο Μίλτος Γκόφας, προχώρησε και σε νέες καταγγελίες μέσω δηλώσεών του στα αχαϊκά ΜΜΕ.

Αντωνόπουλος: “Ούτε που πλησιάσαμε με τον Λάμπη προς τον Γκόφα” 

Ο Θανάσης Αντωνόπουλος, σχολιάζοντας τα όσα συνέβησαν στο σημερινό παιχνίδι, ανέφερε: “Εγώ με τον Λάμπη, επειδή ερχόμαστε από την Αμαλιάδα, φτάσαμε μετά από την άφιξη της αποστολής του Παναιγιαλείου. Μόλις περάσαμε την πόρτα του γηπέδου, η οποία οδηγεί στη φυσούνα και τα αποδυτήρια, έρχονταν οι παίκτες του Παναιγιαλείου από τον αγωνιστικό χώρο.

Είδαμε να συζητούν έντονα με κάποιον άνθρωπο της ομάδας της Αχαϊκής. Είδαμε και τον Τάκη (σ.σ. Παπαδόπουλο) εκεί. Και τον Γκόφα. Υπήρξε μια ένταση. Δεν πλησιάσαμε καν τον Γκόφα. Καθόμασταν στην άκρη και κοιτούσαμε. Καμία επίθεση δεν του κάναμε και είναι ντροπή να λέει ότι του επιτεθήκαμε. Εκτός και αν εννοεί ότι του μιλήσαμε έντονα και του είπα ότι δεν πρέπει να μιλάει με αυτό τον τρόπο και να προσβάλλει οικογένειες. Είναι κρίμα για έναν προπονητή με τόσα χρόνια στα γήπεδα να λέει αυτά τα πράγματα“.

 

Πηγή: ilia.news

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *
Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in Γ Εθνική