Ακολουθήστε μας

Μπάσκετ

ΕΟΚ: Εκλογές 18 ή 25 Ιουλίου!

Με προσωρινή διοίκηση θα «ταξιδέψει» η Εθνική ομάδα στην Βικτόρια για το Προολυμπιακό τουρνουά, καθώς οι πιθανότερες ημερομηνίες για εκλογές είναι στις 18 ή στις 25 Ιουλίου.

Το πρωί της Δευτέρας (31/5) κατατέθηκαν τέσσερις αιτήσεις στο πρωτοδικείο για προσωρινή διοίκηση στην ΕΟΚ.

Συγκεκριμένα από τον Βαγγέλη Λιόλιο, από τον Άγγελο Παπανικολάου όπως επίσης και από τα 21 σωματεία τα οποία ήταν εκτός μητρώου αλλά είχαν κερδίσει από το πρωτοδικείο τη συμμετοχή τους στις εκλογές. Αυτά τα σωματεία πρότειναν να διατηρηθεί η ίδια προσωρινή διοίκηση με αυτήν που διοίκησε τις τελευταίες εβδομάδες.

Η τέταρτη αίτηση έγινε από «τρίτους» οι οποίοι πρότειναν ως προσωρινή διοίκηση 19 μπασκετικές προσωπικότητες οι οποίοι δεν είναι υποψήφιοι αλλά να αναλάβουν να οδηγήσουν την ΕΟΚ στις ερχόμενες εκλογές. Ανάμεσα σε αυτούς είναι τα ονόματα των Βαγγέλη Αλεξανδρή, Γιώργου ΚαράγκουτηΜίλτου Λαζαρίδη και Φωτούλας Βολονάκη. Εκτός απρόοπτου την Τρίτη (1/6) θα καταθέσει την αίτησή της και η παράταξη του Παναγιώτη Φασούλα.

Η εκδίκαση της υπόθεσης θα γίνει την Πέμπτη (3/6, 13:00) και η απόφαση αναμένεται να βγει την Δευτέρα (7/6), όπερ και σημαίνει ότι για μία εβδομάδα η ΕΟΚ θα είναι… ακέφαλη! Οι πιθανές ημερομηνίες των εκλογών είναι η 18η Ιουλίου ή η 25η Ιουλίου και αυτό διότι απαιτούνται 45 ημέρες προκειμένου να προετοιμαστεί το σύστημα για τις ηλεκτρονικές αλλαγές.

Αμέσως-αμέσως, η Εθνική ομάδα θα ταξιδέψει στην Βικτόρια για το Προολυμπιακό τουρνουά με προσωρινή (και όχι με κανονική) διοίκηση και δη με τους ανθρώπους οι οποίοι θα αναλάβουν μέχρι να γίνουν οι αρχαιρεσίες…

Πηγή: gazzetta.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Lupus

Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in Μπάσκετ