Ακολουθήστε μας

Πρέπει να το δεις

«Πάσα στα θρανία» στο Γυμνάσιο Μεθώνης (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Μετά από αίτημα του καθηγητή Φυσικής Αγωγής Παυλάκη Μιχάλη και της Διευθύντριας του Γυμνασίου Μεθώνης κας Σοφίας Γιακμογλίδου προς την ΕΠΟ (Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία) εγκρίθηκε και πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 3 Ιουνίου το πρόγραμμα «Πάσα στα θρανία» για τις τάξεις Α’, Β’ και Γ’ Γυμνασίου.

Οι μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου μαζί με τους εκπαιδευτές της Ομοσπονδίας συζήτησαν σε τηλεδιάσκεψη για τα οφέλη του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου στον άνθρωπο, την σχέση του ποδοσφαίρου με το σχολείο και κατά πόσο μπορούν να συνδεθούν αυτά τα δύο, καθώς και για το γυναικείο ποδόσφαιρο.

Μολις οι συνθήκες το επιτρέψουν θα γίνει και μια δια ζώσης συνάντηση υπό την μορφή προπόνησης και δημιουργίας εσωτερικού τουρνουά στο σχολείο.

Το Γυμνάσιο Μεθώνης και η Διευθύντρια κα Γιακμογλίδου ευχαριστούμε θερμά την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για το υλικό που έστειλε στα παιδιά και στο σχολείο (μπάλες φανελακια και ένα ενημερωτικό έντυπο με τα θέματα συζήτησης) και ευελπιστεί σύντομα να γίνει και η συνάντηση με τους εκπαιδευτές στο σχολείο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Lupus

Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in Πρέπει να το δεις