Ακολουθήστε μας

Football league

Ανανέωσε με Καλλιθέα ο Μαρουκάκης (pic)

Ο τραυματισμός φέρνει στήριξη και ανανέωση.

Ο έμπειρος φορ της Καλλιθέας, Ματθαίος Μαρουκάκης τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Ρόδο με τη διοίκηση της ομάδας να του ανανεώνει το συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο, παρουσία του αντιπροέδρου του Συλλόγου Αγγελου Μπούτα, δείχνοντας έτσι ότι ο σύλλογος ξέρει να εκτιμά ανθρώπους που προσφέρουν στην ομάδα.

Την Τρίτη (8/6) ο Ματθαίος Μαρουκάκης θα υποβληθεί σε σοβαρή εγχείρηση στο γόνατο, στο νοσοκομείο Μετροπόλιταν, η επάνοδος του υπολογίζεται μετά από 8-9 μήνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Καλλιθέας αναφέρει:

«ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΑΥΡΙΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΤΑΙ

Κλίμα ευφορίας επικρατεί στην Καλλιθέα. Μετά και την χθεσινή νίκη , η ομάδα διατηρήθηκε μέσα στους στόχους της . Να σημειωθεί ότι ήταν το 7ο παιχνίδι μέσα σε 18 ημέρες, συμπεριλαμβανομένων και 2 ταξίδια εκτός Αττικής (Ρόδο και Νάξο) .

Μην ξεχνάμε, τις πολύ σημαντικές μακροχρόνιες απουσίες ποιοτικών ποδοσφαιριστών όπως Flosard Μalci, Δημήτρη Θεοδωράκη, Ματθαίου Μαρουκάκη (τραυματίες) καθώς και τον Ορέστη Τσιντώνη που είναι τιμωρημένος .

Να σημειώσουμε ότι σήμερα ανανέωσε το συμβόλαιο του, ο Ματθαίος Μαρουκάκης , παρουσία του αντιπροέδρου του Συλλόγου Αγγελή Μπούτα, δείχνοντας έτσι ότι ο Σύλλογος ξέρει να εκτιμά ανθρώπους που προσφέρουν στην ομάδα.

Συνυπολογίζοντας όλα τα ανωτέρω η πορεία της ομάδας είναι περισσότερο από επιτυχής.

Αύριο, ο Ματθαίος Μαρουκάκης θα υποβληθεί σε σοβαρή εγχείρηση στο γόνατο, στο νοσοκομείο Μετροπόλιταν, η επάνοδος του υπολογίζεται μετά από 8-9 μήνες

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και να επιστρέψει γερός .

Περισσότερες Φωτογραφίες

 

Πηγή: liganews.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Lupus

Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in Football league