Ακολουθήστε μας

Γ Εθνική

Οι αγώνες μπαράζ: Κάθε 7 ημέρες στον Βορρά, κάθε τρεις ημέρες στον Νότο;

Στην τελική ευθεία μπαίνει η διαδικασία των μπαράζ ανόδου στη νέα Super League 2 που θα δημιουργηθεί με νομοθετική ρύθμιση στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης μετά το σχέδιο νόμου που θα κατατεθεί στην βουλή.

Στην ΕΠΟ προετοιμάζονται για το ειδικό πρωτάθλημα στη Γ’ Εθνική από το οποίο θα προκύψουν και οι τέσσερις ομάδες που θα προβιβαστούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες η επιτροπή Διοργανώσεων, θα ανακοινώσει πως θα γίνουν οι αγώνες κατάταξης (μπαράζ). Στον Βόρειο όμιλο όπου θα αγωνιστούν οι πρωταθλητές από τους ομίλους 1-5, οι αγώνες θα ξεκινήσουν νωρίτερα από ότι στο Νότο.

Με βάση το πλάνο που υπάρχει στην ΕΠΟ οι αγωνιστικές για τους ομίλους 1-5 θα γίνουν στις παρακάτω ημερομηνίες:

Κυριακή 13/6, Κυριακή 20/6, Κυριακή 27/6, Κυριακή 4/7, Κυριακή 11/7.

Στον Νότιο όμιλο όπου η κατάσταση δεν έχει ξεκαθαρίσει καθώς υπάρχουν εκκρεμότητες στον 7ο και ιδιαίτερα στον 9ο όμιλο, οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων είναι πολύ διαφορικές και ασφυκτικές όσον αφορά τα χρονιά όρια καθώς οι ομάδες αυτές θα είναι αναγκασμένες να αγωνίζονται Κυριακή-Τετάρτη έως το τέλος. Κάτι που φυσικά δεν θα ισχύει για τις ομάδες του Βορείου ομίλου.

Για τον Νότο και τους ομίλους 6-10 προβλέπονται οι παρακάτω ημερομηνίες:

Κυριακή 27/6, Τετάρτη 30/6, Κυριακή 4/7, Τετάρτη 7/7, Κυριακή 11/7.

Όπως μπορείτε να δείτε η ΕΠΟ στοχεύει να ολοκληρώσει τα μπαράζ σε όλα τα γκρουπ στις 11/7 παρότι ο Βορράς θα ξεκινήσει πιο νωρίς. Σε αυτή την διαδικασία, οι πρωταθλήτριες ομάδες του Νότου θα επιβαρυνθούν καθώς θα πρέπει να αγωνίζονται καθέ τρεις ημέρες με ταξίδια πολύ μακρινά και με ομάδες που ενδεχομένως να παίρνουν καράβι!

Οι όμιλοι θα έχουν συνολικά τέσσερις αγωνιστικές και η κάθε ομάδα θα δώσει δύο εντός και δύο εκτός έδρας αγώνες. Οι δύο πρώτες της τελικής κατάταξης των δύο ομίλων θα προαχθούν. Κάθε ομάδα θα δώσει δύο εντός και δύο εκτός έδρας αγώνες.

Οι δύο πρώτες της τελικής κατάταξης των δύο ομίλων θα προαχθούν. Σε περίπτωση που κάποια ομάδα δηλώσει ότι δεν επιθυμεί ή δε δύναται να συνεχίσει, τα αποτελέσματα των αγώνων που θα έχει δώσει θα παραμείνουν ισχυρά και από κει και πέρα θα εφαρμόζονται οι σχετικές διατάξεις του ΚΑΠ.

Για τις εκκρεμότητες στο 7ο όμιλο οι τελευταίες αγωνιστικές (12η-13η) θα γίνουν 9/6 και 13/6, ενώ στον 9ο όμιλο θα προηγηθούν τα εξ αναβολής της Θύελλας Πατρών που θα οριστούν 12/6 και 15/6. Για τις τελευταίες αγωνιστικές τα ματς θα γίνουν 19/6 και 23/6.

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *
Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in Γ Εθνική