Ακολουθήστε μας

Football league

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Μη αποδεκτή η παραίτηση Φυντάνη

Ο Ασπρόπυργος ανακοίνωσε ότι δεν έκανε αποδεκτή την παραίτηση και συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Έλληνας προπονητής, Ηλίας Φυντάνης.

Η ανακοίνωση του Ασπρόπυργου: 

«Για τη παραίτηση που έθεσε στη διάθεση μου ο κος φυντανης και το επιτελείο του, θέλω να πω ότι έχω μάθει να συνεργάζομαι με ανθρώπους με λόγο και τιμιότητα κι επειδή αυτό το τεχνικό τημ είναι σε αυτή τη κατηγορία ανθρώπων, δεν αποδέχομαι την παραίτηση και συνεχίζουμε και για τα υπολοιπα τρία παιχνίδια ως το τέλος. Θέλω να πω στους φίλους της ομάδας ότι πραγματοποιήσαμε ένα αγώνα , με ότι δυνάμεις διαθέταμε, με ένα μπατζετ ποδοσφαιρικό το χαμηλότερο στη κατηγορία.
Παλέψαμε όλα τα παιχνίδια και οποία χάσαμε έγινε στις λεπτομέρειες. Παρόλα αυτά δυο ματς έχουν βασανίσει και βασανίζουν ακόμη το μυαλό μου, για διάφορους λόγους, αλλά είναι χρέος τιμης και ηθικής για μένα να βρω την ακρη… και θα τη βρω … και τότε θα στεναχωρηθούν ορισμένοι… έχω κάνει συζήτηση με τους αρχηγούς της ομάδας για να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που πρέπει και τότε θα ξανά μιλήσω … στο τέλος του πρωταθληματος θα γίνει απολογισμός για όλα τα πεπραγμενα στην ομάδα επι των ημερών μου και θα παραδοθεί η ομάδα στα χέρια του μεγαλομετόχου ο οποίος και θα αποφασίσει και για το μέλλον της.
Ο Πρόεδρος του ΔΣ
Γιώργος Μαργέτης».
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Lupus


Kafe Mavroeidis
More in Football league