Ακολουθήστε μας

Μαύρη Θύελλα

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Με Λεουτσάκο η φιέστα…

Με τον Λεωνίδα Λεουτσάκκ να δίνει το παρών θα πραγματοποιηθεί η φιέστα της Καλαμάτας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Βέβαια μαθηματικά χρειάζεται έναν βαθμό τις δύο τελευταίες αγωνιστικές αλλά θεωρείται σίγουρο ότι θα τα καταφέρει και το Σάββατο 2θ Ιουνίου θα γίνει η απονομή του πρωταθλήματος.

Από κει και πέρα, Ειδήσεις έβγαλε ο Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της Καλαμάτας Γιώργος Πρασσάς, που τρέχει τις εξελίξεις και έχει φουλ πρόγραμμα όσες μέρες θα είναι στην Καλαμάτα.

Ο κ. Πρασσάς που θα βρίσκεται στην πόλη μας για τρεις εβδομάδες και θα τρέξει τις εξελίξεις γύρω από όλα τα θέματα εν όψει της νέα σεζόν, μίλησε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και τόνισε τα εξής: «Ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ στους παίκτες μας, τον προπονητή μας και φυσικά στον κόσμο που σε αυτόν ανήκει στο πρωτάθλημα.

Σε ερώτηση για τον κ. Αναστόπουλο για το αν παραμείνει και την νέα χρονιά δήλωσε κατηγορηματικά, δεν υπάρχει να φύγει, ο άνθρωπος πήρε πρωτάθλημα. Για τους Μπακαγιόκο, Ταϊρη, Κωνσταντινόπουλο, με τον πρώτον έχει επέλθει προφορική συμφωνία και με τους άλλους θα υπάρξει συνάντηση για να κλείσουν.

Τέλος, όσον αφορά την φιέστα με τον Ιάλυσο θα υπάρξει μία διοργάνωση και θα προσπαθήσει η διοίκηση να έχει κόσμο στις εξέδρες ενώ οι παίκτες θα μοιραστούν πριμ ύψους 25.000 ευρώ.

1 Comment

1 Comment

  1. ΚΩΣΤΑΣ -ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ-ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

    17 Ιουνίου 2021 at 19:33

    ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΟΥΝ…ΤΟΝ ΑΠΕΤΑΓΜΕΝΟ ΚΩΛΟΜΠΑΤΣΟ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ..ΣΤΗΝ ΦΙΕΤΣΑ;; ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ..ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..!!ΑΜΑ ΤΟΝ ΦΕΡΟΥΝ..ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ!! ΕΧΕΤΕ ΚΑΙΡΟ..ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕ..

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *
Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in Μαύρη Θύελλα