Ακολουθήστε μας

Β Τοπικό

Αστέρας Βαλύρας : Γιορτή μεγάλη, μικροί – μεγάλοι!!!

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε από κάθε άποψη ο φιλικός αγώνας ανάμεσα στην ανδρική ομάδα του Αστέρα Βαλύρας με αυτή των “μπέμπηδων”. Φυσικά υπήρχε και μια ιδιαίτερη ευχάριστη νότα στον αγώνα όπου περιλάμβανε και τη συμμετοχή των πιτσιρικάδων από τις ακαδημίες αντιμετωπίζοντας μάλιστα αρκετοί τους μπαμπάδες τους.

Για την ιστορία ο αγώνας έληξε 5-5 και μάλιστα όταν προτάθηκε να κλείσει το φύλλο αγώνος με την διαδικασία των πέναλτι για να υπάρξει τελικός νικητής , ομόφωνα αποφασίστηκε να μείνει ως έχει το αποτέλεσμα, αφενός γιατί ο σκοπός του παιχνιδιού δεν ήταν η ανάδειξη νικητή και αφετέρου οι “μεγαλύτεροι” κάπως σε ηλικία δεν άντεχαν επιπλέον κούραση ..

Σκοπός του Δ.Σ του Αστέρα είναι να καθιερωθεί αυτή η ποδοσφαιρική – αθλητική γιορτή κατά την διάρκεια των εορτασμών του 3ημέρου του Αγίου Πνεύματος οπού γιορτάζει το χωριό μας, σε συνδυασμό πάντα με τους πατροπαράδοτους αγροτικούς αγώνες, όπου μεγάλωσαν γενεές και γενεές..οψόμεθα …

Δεν χρειάζεται να αναφερθούμε στα πειράγματα που έγιναν μεταξύ “μπέμπηδων” και τωρινών ποδοσφαιριστών της ομάδας, όπως είθισται άλλωστε σε τέτοιους αγώνες , είτε για τα ηλικιακά νούμερα αλλά και για τα ίσως λίγο παραπανήσια κιλά ..

Τέλος, όλο το Δ.Σ του Αστέρα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς για την τέλεια συνεργασία που είχαμε με όσους βρέθηκαν στο Μαρακανά του Κάμπου ώστε να τηρηθούν τα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19 όπως έχει ορίσει η πολιτεία και να παροτρύνουμε μικρούς και μεγάλους, αυτό να είναι το ξεκίνημα για άλλο ένα γεγονός που θα αναβιώνει κάθε χρόνο κατά την διάρκεια του εορτασμού του χωριού μας , είναι στο χέρι όλων μας!!!

Ένα Χωριό… Μια Ομάδα…Ένα Όνειρο!!!

Όπως καταλαβαίνετε τα social media είχαν πάρει φωτιά εχθές από τους παρευρισκόμενους στον αγώνα απαθανατίζοντας τις όμορφες στιγμές, εμείς εξασφαλίσαμε μπόλικο φωτογραφικό υλικό για την ιστοσελίδα μας,  το οποίο και σας το παραθέτουμε :

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Lupus





Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in Β Τοπικό