Ακολουθήστε μας

Μαύρη Θύελλα

ΑΒΡΑΜΗΣ ΑΘΗΝΕΛΗΣ…H… ψυχή των αποδυτηρίων

O Αβράμης Αθηνέλης είναι ο άνθρωπος με τα περισσότερα… ένσημα στη «Μαύρη Θύελλα» και η παραμονή του εγγυάται το καλό κλίμα στα αποδυτήρια.

Ο θρυλικός φροντιστής της ασπρόμαυρης ομάδας που θεωρείτο… πολυτέλεια, συνεχίζει για μία ακόμη χρονιά το σπουδαίο έργο του.

Ο Αβράμης Αθηνέλης ο άνθρωπος που ξεκίνησε να κινείται στον χώρο των αποδυτηρίων της Μαύρης Θύελλας την δεκαετία του ’90 και συγκεκριμένα το 1994 ως διάδοχος του Γιώργου Φουρναράκου συμπληρώνει περίπου μια εικοσαετία ζώντας από κοντά τα τεκταινόμενα και τις εξελίξεις της αγαπημένης μας ομάδας. Επιτυχίες, ανόδους, σπουδαίες νίκες, πίκρες, υποβιβασμούς και αχώνευτες ήττες όλο αυτό το διάστημα ο Αβράμης είχε τον τρόπο του να… φτιάχνει τους ποδοσφαιριστές, ειδικά στη δύσκολη εποχή.

Και για τους νεαρούς που αποτελούσαν το αύριο του συλλόγου ο Αβράμης εφάρμοζε ένα είδος μύησης που μεταλαμπαδευόταν από γενιά σε γενιά με τις φανέλες των ποδοσφαιριστών που είχαν πάρει μεταγραφή σε μεγάλο σύλλογο να κοσμούν το ταβάνι των αποδυτηρίων εκεί όπου ο ίδιος τις είχε κρεμάσει ψηλά ώστε να αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για τους μεταγενέστερους.

1 Comment

1 Comment

  1. Κωστας Καλαμάτα,Μαύρη Θύελλα!!

    23 Ιουνίου 2021 at 20:37

    Το όνομα είναι Αβραάμ ,και όχι Αβραμης φίλε.Το Αβραμης είναι επίθετο …Ο Αβραάμ είναι η ψυχαρα…το καλύτερο παιδί ,με συνέπεια ..και ήθος .

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *
Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in Μαύρη Θύελλα