Ακολουθήστε μας

Α1 Τοπικό

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Με αγώνα γονείς και παιδιών η γιορτή της ακαδημίας. Το ευχαριστώ του Βασίλη Μπλέτσα

Mε απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η χρονιά για την ακαδημία του Ηρακλή Καλαμάτας. Πραγματοποιήθηκε ένα ματς – γιορτή για γονείς και παιδιά όπου δεν έλειψαν τα χαμόγελα και η ευχαρίστηση. Ο υπεύθυνος των ακαδημιών Βασίλης Μπλέτσας με ανάρτηση του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook τονίζει:
«Λήξη της χρονιάς για την Ακαδημία μας με ένα παιχνίδι Γονείς vs Παιδιών. Σκληρός αγώνας με νικητές τη διασκέδαση,το γέλιο,τη χαρά,τα πειράγματα τα γκολ. Φυσικά τα χαμόγελα και η ευχαρίστηση από όλους για αυτή την μικρή γιορτή είναι η ικανοποίηση η δικιά μας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά για την συνεργασία τους » Είστε όλοι σας καταπληκτικοί και ξεχωριστοί». Επίσης ένα τεράστιο Ευχαριστώ στους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους. Στον συνεργάτη μου Γιώργο Μπλέτσα που είναι ο γιος μου και μπήκε στα βαθιά σε κάτι που του αρέσει πολύ.
Στον κ. Μιχάλη Κουτίβα που είναι πάντα κοντά μας. Στον κ. Παναγιώτη Κομπότη πρόεδρο της μεγάλης ομάδας του Ηρακλή που μας στηρίζει. Και κλείνοντας σε όλους τους χορηγούς μας που είναι πάντα μαζί μας σε αυτή την προσπάθεια. Καλό καλοκαίρι σε όλους ευχόμαστε και προσδοκούμε τον Σεπτέμβριο να είμαστε πάλι σε δράση».
Με εκτίμηση Βασίλης Μπλέτσας υπεύθυνος Ακαδημίας.
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *
Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in Α1 Τοπικό