Ακολουθήστε μας

Μαύρη Θύελλα

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Κλείνει τρεις παίκτες…

Κρίσιμη εβδομάδα σε όλα τα επίπεδα αυτή που θα διανύσουμε για την ομάδα της Καλαμάτας.

Πρώτο και κύριο είναι το θέμα της αδειοδότησης με την ΕΠΟ να μην παίρνει καμία οριστική απόφαση την προηγούμενη Παρασκευή και έτσι να υπάρχει μία αισιοδοξία για παράταση στις ομάδες που κατέθεσαν ελλειπή φάκελο.

Από κει και πέρα, το άλλο κομμάτι είναι των μεταγραφών με την διοίκηση να έχει έρθει ήδη σε επαφή με έναν ξένο τερματοφύλακα, έναν μεσοεπιθετικό και έναν επιθετικό. Οι περιπτώσεις και των τριών βρίσκονται σε καλό δρόμο και αναμένεται να ανακοινωθούν άμεσα.

Τέλος, στο κομμάτι των ανανεώσεων μέχρι στιγμής έχουν συμφωνήσει οι Μπακαγιόκο, Κωνσταντινόπουλος, Αναστόπουλος ενώ σε αυτή την κατεύθυνση οδηγείται και η περίπτωση του Λόρι Κέρι.

Σε προτεrαιότητα είναι το ζήτημα του γηπέδου. Η νέα κατηγορία αυτομάτως δημιουργεί την ανάγκη για υποδομές που θα πληρούν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις. Σε αυτό το πλαίσιο οι συναντήσεις του προέδρου Γιώργου Πρασσά με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και τον δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο.

Βασικό ζητούμενο είναι η αντικατάσταση του χλοοτάπητα, ενώ σύμφωνα με τα όσα προέκυψαν από την συζήτηση με τον κ. Νίκα οι παρεμβάσεις που θα γίνουν αφορούν επίσης στην τοποθέτηση στέγαστρου στην κερκίδα άνωθεν των αποδυτηρίων, τα δημοσιογραφικά θεωρεία και η αύξηση της χωρητικότητας της κερκίδας κατά 1000 περίπου άτομα.

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *
Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in Μαύρη Θύελλα