ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Πριν από το κυρίως αγωνιστικό “μενού” θα γίνει το shakedown και θα ακολουθήσει η εκκίνηση για την 1η ειδική διαδρομή. Στη συνέχεια τα πληρώματα θα κατευθυνθούν νότια, προς την Πελοπόννησο, και ειδικότερα προς τη βραβευμένη από το κοινό του WRC ειδική διαδρομή Άγιοι Θεόδωροι και στην ε.δ. Λουτράκι, που και πάλι θα φέρει την ομώνυμη πόλη στο επίκεντρο του θεσμού. Η συνέχεια θα δοθεί στις ε.δ. Θήβα και Ελάτεια που θα ολοκληρώσουν την 1η μέρα του αγώνα.

Οι επόμενες δύο ημέρες θα αποτελέσουν αποκλειστικά «υπόθεση» της κεντρικής Ελλάδας, όπου και το επίκεντρο του αγώνα (Λαμία), με τη σκυτάλη πλέον να παίρνουν κάποιες ειδικές διαδρομές ταυτόσημες του αγώνα, όπως είναι η Παύλιανη, οι Βωξίτες, το Ελευθεροχώρι το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου. Η  επιστροφή του «Ράλι των θεών» στο WRC θα ολοκληρωθεί πανηγυρικά την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου,  με την διεξαγωγή για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία του αγώνα της ειδικής διαδρομής “Ταρζάν”!

Το πρώτο… test drive Πλάγου και Ρέντη εν όψει WRC και Ράλι Ακρόπολις

Μετρώντας το χρόνο αντίστροφα για το «Ράλι των θεών» στην πρώτη αυτή δοκιμαστική ημέρα το παρόν έδωσε το BEST TV Πελοποννήσου που από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό της όλης προσπάθειας προβάλλοντας πρώτο την είδηση πως ο Γιάννης Πλάγος θα τρέξει στον αγώνα, ακολούθως την παρουσίαση του οχήματος με το οποίο η Μεσσηνία και η Καλαμάτα θα”τρέξουν” στον αγώνα , και νωρίτερα με αφιερώματα και αναφορές στην επιστροφή της χώρας μας στο παγκόσμιο καλεντάρι  .
Τώρα βρίσκεται ξανά στο πλευρό του οδηγού καταγράφοντας λεπτό προς λεπτό τα πρώτα δοκιμαστικά, στο τερέν της Τσακώνας…
Πάρτε σήμερα μια πρώτη “γεύση”… φωτογραφική καθώς θα ακολουθήσει αύριο επί της οθόνης ένα μοναδικό και αποκλειστικό αφιέρωμα της τηλεόρασης BEST TV.