Ακολουθήστε μας

Ποδόσφαιρο

Ο Άρης τιμωρήθηκε με -6 βαθμούς για την υπόθεση Λάτσκοφ – «Απόφαση σκάνδαλο» λένε οι «κίτρινοι»

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ τιμώρησε με αφαίρεση 6 βαθμών τον Άρη λόγω της εμπλοκής στην υπόθεση πλαστογραφίας με τον ποδοσφαιριστή, Μπόρτσι Λάσκοφ. Για «σκανδαλώδη απόφαση» κάνουν λόγο οι «κίτρινοι».

Με το «βαρύ» μείον 6 θα ξεκινήσει ο Άρης το επομενο πρωτάθλημα, καθώς η ΕΠΟ αποφάνθηκε πως οι «κίτρινοι» έχουν την πλήρη ευθύνη στην υπόθεση Λάτσκοφ, που είχε έρθει στο «φως» της δημοσιότητας τον περασμένο Απρίλιο.

Θυμίζουμε πως η ερευνήτρια της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ, Νίκη Ρεβύθη, εισηγήθηκε την αφαίρεση έξι βαθμών στην ΠΑΕ Άρης καθώς και πρόστιμο 50.000 ευρώ για την υπόθεση πλαστογραφίας του ποδοσφαιριστή από τη Β. Μακεδονία, Μπόρτσι Λάσκοφ.

Η πλαστογραφία αφορά έγγραφο που είχε τη σφραγίδα της ΕΠΟ και την υπογραφή του πρώην Εκτελεστικού Γραμματέα της, Αλέξη Δέδε, με το οποίο η Ομοσπονδία εμφανιζόταν να δηλώνει προς τον Άρη από το 2018 ότι παρέχει την έγκριση στον αθλητή για να εργαστεί ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Άρης μέσω επίσημης ανακοίνωσης χαρακτήρισε «σκάνδαλο» την απόφαση και «επιτέθηκε» στην Ομοσπονδία, τονίζοντας πως θα προχωρήσει σε έφεση κατά της απόφασης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης

«Εκεί που τελειώνει η λογική, αρχίζει η… ΕΠΟ!!!

Στην Επιτροπή Δεοντολογίας προφανώς ισχύουν οι «δικοί της νόμοι», που είναι πάνω από τους νόμους του Κράτους, διότι δεν μπορούμε να εξηγήσουμε διαφορετικά τη ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ σημερινή απόφαση.

Πως είναι δυνατόν να τιμωρείται η ΠΑΕ ΑΡΗΣ με αφαίρεση 6 βαθμών και πρόστιμο για την υπόθεση Λάσκοφ, όταν ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν έχει ουδεμία εμπλοκή;

Είναι πρωτοφανές στα χρονικά, ενώ -κατά την εκδίκαση της υπόθεσης- ο ίδιος ο παίκτης εμφάνισε μάρτυρα που κατέθεσε ότι δολίως μας ενέπλεξε σ’ αυτήν την υπόθεση, να τιμωρείται η ομάδα από την Επιτροπή Δεοντολογίας!!!

Ο μάρτυρας ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ενώπιον της Επιτροπής ότι ο ίδιος ενήργησε παρανόμως για προσωπικούς λόγους και παραδέχτηκε πως η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν φέρει καμία ευθύνη, αλλά η Επιτροπή αποφασίζει την επιβολή ποινής στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ!!! Ανήκουστα πράγματα…

Η ΕΠΟ εδώ και λίγους μήνες έχει νέα διοίκηση, αλλά τα κατάλοιπα του παρελθόντος φαίνεται ότι… ζουν και βασιλεύουν ακόμη. Ξέρουμε καλά πόσο τους ενοχλεί ο ΑΡΗΣ και γι’ αυτό κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να ανακόψουν την πορεία μας.

Αυτή τη φορά, όμως, ξεπέρασαν τον εαυτό τους, εφαρμόζοντας τους δικούς τους νόμους. Εννοείται ότι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ασκήσει έφεση κατά της σκανδαλώδους απόφασης που είναι διάτρητη νομικά απ’ όλες τις πλευρές».

Πηγή: newsit.gr
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Lupus

Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in Ποδόσφαιρο