Ακολουθήστε μας

Γ Εθνική

Γ΄ Εθνική: Υποχρεωτικά απινιδωτής στα γήπεδα, Η/Υ και internet

Αναβαθμίζεται το Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και αυτόματα αυξάνονται και οι απαιτήσεις από την ΕΠΟ. Στην προκήρυξη η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα, απαιτούνται σημαντικές παρεμβάσεις σε όλα τα γήπεδα, προκειμένου να αδειοδοτηθούν και να δοθεί η δυνατότητα στις ομάδες να τα χρησιμοποιήσουν.

Σύμφωνα με την προκήρυξη η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα, όλα τα γήπεδα θα πρέπει να διαθέτουν απινιδωτή, έτσι ώστε να προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες σε όσους το έχουν ανάγκη. Παράλλλα, θα πρέπει να διαθέτουν και άλλου είδους εξοπλισμό.

Στα αποδυτήρια των διαιτητών, θα πρέπει να υπάρχει γραμμή internet, ηλεκτρονικός υπολογιστής και εκτυπωτής και σκάνερ (αν διαπιστώσει ο παρατηρητής ότι δεν υπάρχει, θα επιβάλλονται 200 ευρώ προστιμο στη γηπεδούχο ομάδα).

Για να αδειοσοτηθεί ένα γήπεδο, θα πρέπει να διαθέτει τουλάχιστον 500 θέσεις καθήμενων θεατών, με ειδικό διαχωρισμό για τους φιλοξενούμενους. Η εξέδρα των φιλοξενούμενων, θα πρέπει να είναι προσβάσιμη από διαφορετική είσοδο από εκείνη στην οποία θα έχουν πρόσβαση οι θεατές της γηπεδούχου ομάδας.

 

Πηγή: ilia.news

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *
Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in Γ Εθνική