Ακολουθήστε μας

Α Τοπικό

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Το νέο συμβούλιο. Φιλικό με Greek Legends

Νέα διοίκηση παλιά και νέα άτομα έχει πλέον η Εράνη Φιλιατρών με Πρόεδρο τον Γιώργο Λυμπερόπουλο.

Το νέο διοικητικό σχήμα αποτελείται από τους Γιώργο Λυμπερόπουλο πρόεδρο, Χρήστο Αρβανιταντώνη α’ αντιπρόεδρο και γενικό αρχηγό, Βασίλη Κίτσο β’ αντιπρόεδρο, Γιώργο Γριβοκωστόπουλο γενικό γραμματέα, Γεωργία Πιτταρά γενική γραμματέα, Ελένη Θάνου ταμία, Παναγιώτη Καυκή έφορο υλικού, Δημήτρη Κρεκούκια έφορο υλικού, Βασίλη Αθανασόπουλο, Χαράλαμπο Γιαννακόπουλο, Γρηγόρη Σταματόπουλο γενικοί αρχηγοί, Αναστασία Γεωργακοπούλου υπεύθυνη τμημάτων υποδομής, Ζαχαρία Στάμο μέλος και γιατρός της ομάδας, Παναγιώτη Λυμπερόπουλο, Λεωνίδα Σύλλα και Γιώργο Χαλιακόπουλο μέλη.

Φιλικό με Greek Legends 2004

Φιλικό που έχει φιλανθρωπικό σκοπό θα διοργανώσει η Εράνη στις αρχές Σεπτεμβρίου με την ομάδα Greek Legends 2004.

Είναι ο σύλλογος που έχουν δημιουργήσει οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το 2004 στην Πορτογαλία.

Το φιλικό αυτό είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις αρχές της αγωνιστικής περιόδου που πέρασε, αλλά λόγω του κορονοϊού αναβλήθηκε.

Το παιχνίδι, που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου, τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Τριφυλίας και γίνεται με σκοπό να μαζευτούν έσοδα για την αγορά απινιδωτή. Βέβαια για να πραγματοποιηθεί η φιλική αναμέτρηση θα πρέπει να είναι καλύτερα τα πράγματα με την πανδημία

 

Πηγή: notosport.gr 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *
Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in Α Τοπικό