Ακολουθήστε μας

ΕΠΣ Μεσσηνίας

ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Συγχαίρει Αλεξέα και Αθανασοπούλου

Ο πρόεδρος Βασίλης Σπηλιώτης και τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ Μεσσηνίας συγχαίρουν τον Ηλία Αλεξέα για την παρουσία του τόσο στον πίνακα των διεθνών βοηθών διαιτητών όσο και σε αυτή των βοηθών διαιτητών της Super League για την περίοδο 2021-2022, σύμφωνα με τις πρόσφατες ανακοινώσεις της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ.

Η αδιάλειπτη παρουσία του τα τελευταία χρόνια στο κορυφαίο επίπεδο της διαιτησίας δίνει το μέτρο της αξίας και της επιτυχημένης πορείας που έχει διαγράψει όλα αυτά τα χρόνια στο χώρο, καθώς μάλιστα είναι πλέον ο αρχαιότερος εκ των Ελλήνων διεθνών βοηθών διαιτητών έχοντας το σήμα από το 2012, ενώ συμπεριλαμβάνεται στους πίνακες της κορυφαίας κατηγορίας για 13η σεζόν.

Με την συνέπεια που έχει επιδείξει σε όλη αυτή τη διαδρομή του, ο Ηλίας Αλεξέας αποτελεί παράδειγμα για τις νέες γενιές των Μεσσήνιων διαιτητών και παράλληλα μεγάλο κεφάλαιο για την ΕΠΣ Μεσσηνίας στο χώρο της διαιτησίας.

Επίσης, ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ Μεσσηνίας συγχαίρουν την Σοφία Αθανασόπουλου για την επιλογή της, για μία ακόμη χρονιά, στους πίνακες βοηθών διαιτητών Β’ κατηγορίας. Η Σοφία Αθανασόπουλου τα τελευταία χρόνια δίνει το στίγμα της γυναικείας μεσσηνιακής διαιτησίας δείχνοντας το δρόμο στις νεότερες συναδέλφους της.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Lupus

Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in ΕΠΣ Μεσσηνίας