Ακολουθήστε μας

Football league

Κρίσιμες ώρες στην Καβάλα: Πιθανό ακόμα και το τοπικό πρωτάθλημα!

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για τον ΑΟΚ. Εφόσον δεν αλλάξουν τα δεδομένα, η ομάδα κινδυνεύει να συμμετάσχει ακόμη και στο τοπικό πρωτάθλημα! Αυτό θα συμβεί αν η ΠΑΕ διαλυθεί κι ο ΑΟΚ επανέλθει στον ερασιτέχνη.

Ο ερασιτέχνης λόγω οικονομικής αδυναμίας (και λήξης της σχετικής προθεσμίας;) είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα μπορέσει να στηρίξει τη συμμετοχή της ομάδας στην Γ’ εθνική κατηγορία. Κι έτσι ο ΑΟΚ θα βρεθεί να συμμετέχει στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Καβάλας!

Το Σάββατο υπήρξαν διάφορες τηλεφωνικές επικοινωνίες, πιέσεις κτλ που δεν είχαν αποτέλεσμα. Οι μέτοχοι επιμένουν ότι προσβλήθηκαν από την αντιμετώπιση που είχαν από τον ενδιαφερόμενο επενδυτή από τον Καναδά. Οι συζητήσεις σταμάτησαν αν και το ενδιαφέρον του ισχύει.

Προτείνει ή φέρεται να προτείνει να πάρει δωρεάν τις μετοχές λόγω των χρημάτων που θα βάλει στην ομάδα αμέσως μετά. Οι μέτοχοι ζητούν την ονομαστική αξία των μετοχών, χρήματα που στη συνέχεια θα κάνουν δωρεά. Η βασική διαφορά τους πάντως έχει σχέση με τα όσα ειπώθηκαν στην προ ημερών τηλεδιάσκεψη. Τα θεωρούν ιδιαίτερα προσβλητικά.

Προς τους μετόχους ασκήθηκαν διάφορες πιέσεις ακόμη και από φιλάθλους της ομάδας προκειμένου αυτή να “διασώσει” τη συμμετοχή της στην SL2. Εφόσον οι προθεσμίες της διοργανώτριας παραταθούν. Οι πιέσεις ως τώρα δεν έχουν αποτέλεσμα. Ένας εκ των 3 μετόχων λέχθηκε ότι δίνει τις μετοχές του δωρεάν. Δεν είναι σίγουρο αφού άλλοι το διαψεύδουν.

Σήμερα Κυριακή οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις θα συνεχιστούν. Τελικά σε αυτές θα κριθεί το μέλλον της ομάδας. Κυρίως η κατηγορία στην οποία θα συμμετέχει.

Χθες το βράδυ παρενέβη με μια «σκληρή» προς τους μετόχους ανακοίνωση για το θέμα και η Λέσχη Φιλάθλων:

«Κύριοι: Δεν έχετε τις δυνάμεις να στηρίξετε την ομάδα και κανένας δεν θα σας κατηγορήσει ποτέ γι’ αυτό. Ούτε και για το ότι θελήσατε να ρεφάρετε πριν αποχωρήσετε θα σας κατηγορήσει κανείς: Μακάρι να βρίσκατε κάποιον που θα σας έδινε τα λεφτά που θέλετε.

Αν όμως η ομάδα διαλυθεί, η στάμπα θα είναι για πάντα επάνω σας. Περιμέναμε μέχρι την τελευταία στιγμή. Δεν πουλήσατε. Την Δευτέρα οι μετοχές θα έχουν μόνο την αξία τους σε χαρτί, αλλά η ομάδα θα είναι πια καταδικασμένη.

Σκεφτείτε το καλά αν θέλετε να γράψετε το όνομά σας με τα πιο μελανά χρώματα στο τεφτέρι του ΑΟΚ. Σκεφτείτε το καλά αν θέλετε να γράψει η ιστορία ότι ο ΑΟΚ διαλύθηκε στα χέρια σας. Εφόσον δεν βρέθηκε αγοραστής, παραχωρήστε τις μετοχές σας στον Ερασιτέχνη ώστε να μη διαλυθεί η ομάδα. Τώρα! Κι αυτός θα βρει την άκρη…

Ήδη ξέρουμε ότι ο ένας από τους μέτοχους τις παραχωρεί δωρεάν. Είναι ώρα να ακολουθήσουν και οι άλλοι δύο το παράδειγμα του. Δεν υπάρχει χρόνος, ούτε καν ώρες… Δεν υπάρχει πισωγύρισμα. Τώρα! Οτιδήποτε άλλο είναι καταστροφή. Της ομάδας αλλά και της δικιάς σας…».

Πηγή: ProiniNews

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Lupus

Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in Football league