Ακολουθήστε μας

Γ Εθνική

Αίας: Απέκτησε τον Αλβανό στόπερ Αρνίλντο “Ρίλντυ” Χαρίζι

Τον 23χρονο Αλβανό κεντρικό αμυντικό από την Αχαϊκή, Αρνίλντο Χαρίζι, τον οποίο για χάρη συντομίας αποκαλούν οι φίλοι του “Ρίλντυ”, απέκτησε ο Αίας Γαστούνης. Ο “Ρίλντυ”, πέρσι αγωνίζτηκε με τη φανέλα της Αχαϊκής και συνεργάστηκε με τον Αλέξη Γαβριλόπουλο, ενώ στο παρελθόν εχει φορέσει και τη φανέλα του Διαγόρα Βραχνεΐκων.

Ο Ρίλντυ, έρχεται να προστεθεί στο δίδυμο Βατσή-Παπαχριστόπουλο και να αποτελέσει μια τρίτη επιλογή, ένας παίκτης ο οποίος μπορεί να αποτελέσει κάλλιστα και βασικό, καθώς διαθέτει την εμπειρία από την κατγορία αυτή. Πέρσι στην Αχαϊκή, αποτέλεσε ένα καλό αμυντικό δίδυμο με τον έτερο Αλβανό της ομάδας, τον Μπρούνο Λίπι. Θυμίζουμε ότι απο φέτος η ΕΠΟ έχει θεσπίσει όριο δυο αλλοδαπών σε κάθε ομάδα, πράγμα που σημαίνει ότι ο Αίας μπορεί να αποκτήσει ακόμα έναν.

Ενδεχομένως, επειδή έχει αποκτήσει πρόσφατα την ελληνική υπηκοότητα, ενώ δεν έχει αγωνιστεί σε εθνικό συγκρότημα της Αλβανίας, μπορεί να τροποPοιηθεί το δελτίο του και να αγωνιστεί ως Έλληνας, δίνοντας το δικαίωμα στον Αίαντα να αποκτήσει άλλους δυο αλλοδαπούς. Ο Ρίλντυ, έχει ξεκινήσει από τις Ακαδημίες της Παναχαϊκής, αφού βρίσκεται από μικρός στην Ελλάδα.

Πηγή: ilia.news

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Lupus

Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in Γ Εθνική