Ακολουθήστε μας

Σπορ

ΠΑΕ ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ Έναρξη προπονήσεων μίνι παίδων

ΠΑΕ ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
Έναρξη προπονήσεων μίνι παίδων

Οι μικροί αθλητές του τμήματος υδατοσφαίρισης της Π.Α.Ε. ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 23 Αυγούστου την πρώτη προπόνηση της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Πιο συγκεκριμένα, οι πολίστες του ηλιακού γκρουπ μίνι παίδων της Π.Α.Ε. ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ που θα αγωνιστούν τον προσεχή Σεπτέμβριο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, ξεκίνησαν προπονήσεις στην παραλία Καλαμάτας. Όλοι οι αθλητές επέστρεψαν υγιής και χαρακτηριστικό ήταν η διάθεση και η όρεξη που έδειξαν παρά το γεγονός ότι έμειναν εκτός προπονήσεων για 3 εβδομάδες. Αναμένοντας να ξεκινήσει η λειτουργία του κολυμβητηρίου Καλαμάτας για πιο οργανωμένες προπονήσεις, θα συνεχιστούν οι καθημερινές προπονήσεις για την προετοιμασία των νέων αθλητών ενόψει των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Τα τμήματα υδατοσφαίρισης της Π.Α.Ε. ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ συνεχίζουν τις καθημερινές προπονήσεις, τη συμμετοχή σε αγώνες, αλλά και διάφορες δράσεις με διάθεση, όρεξη και όραμα για την ανάπτυξη του αθλήματος της υδατοσφαίρισης, προάγουν την εξέλιξη των νέων αθλητών πάντα με γνώμονα το «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» και την «ΕΥΓΕΝΗ άμιλλα», αλλά και αναδεικνύουν κοινωνικές πλευρές που προωθεί ο αθλητισμός.

Το τμήμα υδατοσφαίρισης της Π.Α.Ε. ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *
Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in Σπορ