Ακολουθήστε μας

Μπάσκετ

Παπανικολάου: “Εκλογές 12 Σεπτεμβρίου, αλλά με συμμετοχή όλων των σωματείων που είναι στο μητρώο”

Ο Άγγελος Παπανικολάου πήρε και αυτός θέση για τις τελευταίες εξελίξεις ενόψει των εκλογών της ΕΟΚ, επιτέθηκε στους Λιόλιο και Φασούλα και ξεκαθάρισε ότι επιθυμεί να γίνουν εκλογές στις 12 Σεπτεμβρίου με συμμετοχή όλων των σωματείων που είναι στο μητρώο.

Οι εκλογές της ΕΟΚ είναι – ξανά – στον αέρα μετά την δικαίωση της προσφυγής των 41 σωματείων, κάτι που έφερε την αντίδραση των Βαγγέλη Λιόλιου και Παναγιώτη Φασούλα. Την σκυτάλη έτσι πήρε τώρα ο τρίτος υποψήφιος για την Προεδρία της ΕΟΚ, Άγγελος Παπανικολάου, ο οποίος με δήλωσή του “επιτέθηκε” στους αντιπάλους του.

Ο Άγγελος Παπανικολάου αναφέρει με αφορμή το θέμα του αριθμού των σωματείων που θα έχουν δικαίωμα ψήφου ότι κάποιοι “ζητούν επιτακτικά τη συρρίκνωση του Ελληνικού Μπάσκετ αποκλειστικά για το προσωπικό – εκλογικό συμφέρον“, ενώ τονίζει ότι επιθυμεί και αυτός να γίνουν εκλογές στις 12 Σεπτεμβρίου, με την προϋπόθεση να συμμετέχουν σε αυτές όσα σωματεία βρίσκονται στο μητρώο στις 3 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά ο Άγγελος Παπανικολάου αναφέρει:

“Ξαφνικά κάποιοι παράγοντες ανακάλυψαν την …Αμερική. Και «έπεσαν από τα σύννεφα», αφενός από την δικαστική και όχι μόνο, δικαίωση δεκάδων σωματείων εξαιτίας της διάτρητης διαδικασίας του μητρώου και αφετέρου, εξαιτίας του υγειονομικού πρωτοκόλλου που δημιουργεί σημαντικά προβλήματα, κυρίως, στις ακαδημίες και τα αναπτυξιακά τμήματα.

Είναι οι ίδιοι, οι οποίοι δεν «άρθρωσαν λέξη» μήνες τώρα αναφορικά με την απόλυτα νόμιμη συμμετοχή των συλλόγων στις εκλογές της ΕΟΚ, κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα κι από τις αποφάσεις των Δικαστηρίων. Και οι οποίοι ζητούν επιτακτικά τη συρρίκνωση του Ελληνικού Μπάσκετ αποκλειστικά για το προσωπικό – εκλογικό συμφέρον…

Εμείς είχαμε εντοπίσει επ’ ακριβώς όλες αυτές τις δυσλειτουργίες μήνες νωρίτερα και είχαμε προειδοποιήσει επανειλημμένως τους ίδιους και τους συν αυτώ, κρούοντας τον «κώδωνα του κινδύνου». Προφανώς, απευθυνόμασταν «εις ώτα μη ακουόντων»! Τώρα, τι έχουν να μας πουν; Δυστυχώς, πάλι σκόρπιες λέξεις, μισόλογα και ύβρεις.

Επαναλαμβάνουμε για χιλιοστή πρώτη φορά: Θέλουμε εκλογές …χθες, επιθυμούμε να διεξαχθούν στις 12 Σεπτεμβρίου με οποιαδήποτε εκλογική διαδικασία αλλά με έναν απαράβατο όρο, μια βασική προϋπόθεση: Να συμμετέχουν όλα, ανεξαιρέτως, τα σωματεία που θα έχουν εισέλθει στο μητρώο έως και τις 3 Σεπτεμβρίου. Περιμένουμε σήμερα την απάντησή τους. Χωρίς «άδεια λόγια»… Χωρίς αστερίσκους, υπεκφυγές και υποκρισία…

Αναφορικά με το υγειονομικό πρωτόκολλο να ενημερώσουμε τους αδαείς ότι ως μέλος του ΕΟΔΥ είχα επικοινωνία με τον ΓΓΑ, κ. Μαυρωτά, στον οποίο διατύπωσα την απόλυτη διαφωνία μου για τον υπερβολικό αριθμό των τεστ στους αθλητές. Πρότασή μου και η οποία μεταφέρθηκε επισήμως στον ΓΓΑ, είναι ο αριθμός και η συχνότητα των τεστ να συμβαδίζουν με τα όσα ισχύουν στην εκπαιδευτική κοινότητα. Στηρίζουμε, δε, τους εμβολιασμούς στις ηλικιακές ομάδες που προβλέπεται…”

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Lupus

Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in Μπάσκετ