Ακολουθήστε μας

Ποδόσφαιρο

Ρόδος: Κεραυνοί Μαρτίνη για την ΕΕΑ – «Θα καταθέσουμε μηνύσεις»

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ρόδος, μετά την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να μην της χορηγήσει άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League 2, ήταν το «ορεκτικό» μπροστά σ’ αυτά που στην συνέχεια δήλωσε, ο Αντώνης Μαρτίνης στην έκτακτη συνέντευξη Tύπου που παραχώρησε.

Ο ισχυρός άνδρας των «ελαφιών»….άστραψε και βρόντηξε, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα ότι θα διεκδικήσει το δίκιο του μέχρι το τέλος, παρουσιάζοντας και τα αποδεικτικά στοιχεία τα οποία εγείρει αρκετά ερωτήματα σχετικά με την αμεροληψία της συγκεκριμένης απόφασης και τους σκοπούς τους οποίους εξυπηρετεί. Πλέον, η διοίκηση της Ρόδου δεν δύναται να αφήσει την ομάδα να γίνει έρμαιο στις ορέξεις κανενός και ετοιμάζεται να περάσει στην αντεπίθεση, φτάνοντας την υπόθεση στα άκρα.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

«Ο πρώτος λόγος για τον οποίο όπως τονίστηκε και στην ανακοίνωση η ομάδα μας δεν πήρε άδεια συμμετοχής, είχε να κάνει με το ότι ο πρόεδρος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, θεώρησε ότι η υπογραφή του προέδρου της ΠΑΕ Ρόδου δεν είναι ήταν δικιά του, αλλά του προέδρου του Α.Σ. Ρόδου. Δηλαδή, ότι ο Αντώνης Μαρτίνης υπέγραψε για τον Γιώργο Μαρτίνη. Οι υπογραφές μας μοιάζουν, αλλά η μια δεν έχει καμία σχέση με την άλλη. Άλλωστε, εγώ έμαθα στο γιο μου την υπογραφή. Επίσης, οι υπογραφές είναι επικυρωμένες από την αστυνομία. Και μιλάμε για υπογραφές που μπήκαν ουσιαστικά σε υπεύθυνες δηλώσεις.

Το άλλο σημείο απ’ αυτά που λέει, είναι ότι στα χαρτιά φαίνεται ότι ο Γιώργος Κουτούζος ανήκει στο πενταμελές συμβούλιο της ΠΑΕ, ενώ είχε παραιτηθεί από το Μάρτιο. Βέβαια, μέσα στο φάκελο που καταθέσαμε βρίσκεται και η παραίτηση του. Δεν ήταν λόγος για να μην πάρουμε αδειοδότηση. Εγώ αυτό που μπορώ να πω είναι ότι αν και εφόσον δεν ανακαλέσουν, μετά την αίτηση αναψηλάφησης που θα υποβάλλουμε, θα πάμε να καταθέσουμε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, διαφυγόντα κέρδη και άλλα πολλά, μαζί βέβαια με τα ασφαλιστικά μέτρα. Μιλάμε για το απίστευτο καραγκιοζιλίκι. Ξανά τονίζω, αν δεν ανασκευάσουν θα υποβάλλουμε μήνυση στον Εισαγγελέα.

Δηλαδή μας κατηγορούν ότι πλαστογραφήσαμε δυο υπογραφές σε μια υπεύθυνη δήλωση που ουσιαστικά λέει ότι η ΠΑΕ δεν οφείλει χρήματα στον Ερασιτέχνη. Ήμαρτον! Είμαστε η μοναδική ΠΑΕ γιατί τα έχω ελέγξει, που έχουμε πληρώσει την εγγυητική και τα 350-360 χιλιάδες ευρώ της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.

Εμείς με τον Ολυμπιακό Βόλου είμαστε οι μόνες ΠΑΕ που είμαστε πολυμετοχικές. Έχουμε 110 μέλη που έχουν από 0,96% μετοχές. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπαγόμαστε στο πόθεν έσχες και αφού δεν υπαγόμαστε εκεί βρήκαν τα πατέντα να μας πουν για τις υπογραφές. Παραμένουμε η μοναδική ΠΑΕ που πήρε εγγυητική χωρίς ημερομηνία λήξης. Γιατί έχουμε βάλει τα λεφτά κα είναι στην τράπεζα. Γιατί αξίζει να σημειώσω εδώ ότι κάποια βάζουν τα χρήματα υπό τύπο εγγύησης κτηρίου ή δεν ξέρω και τι άλλο. Εμείς έχουμε βάλει 150 χιλιάδες ευρώ «ζωντανά», οπότε αφού δεν έβρισκαν τίποτα, βρήκαν δυο ανοησίες απίστευτες. Δηλαδή αμφισβητούν την αστυνομία; Είναι
απίστευτο».

Μετά την συνέντευξη Tύπου, ο Τώνης Μαρτίνης παραβρέθηκε και στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας, όπου είχε ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο, τονίζοντας τους ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχούν και η αθωότητα θα αποδειχθεί όπως και να έχει.

Μάλιστα, το όλο θέμα όπως εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς, πιθανότατα να έχει και πολιτικές εκτάσεις, αφού η απόφαση ουσιαστικά πάρθηκε από τα άτομα που έχει επιλέξει στο Υπουργείο του ο κ. Αυγενάκης.

Δείτε τα αποδεικτικά έγγραφα για τα οποία η ΠΑΕ Ρόδος κατηγορείται ουσιαστικά για πλαστογραφία. Η υπογραφή όπως μπορείτε να δείτε παρότι μοιάζει διαφέρει, ενώ υπάρχει και η επικύρωση από την Αστυνομία, πράγμα που δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Lupus

Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in Ποδόσφαιρο