Ακολουθήστε μας

Ποδόσφαιρο

Super League 2: Κανονικά μεταγραφές οι ΠΑΕ της FL με μπροστάρη το Αιγάλεω!

To Αιγάλεω βγήκε μπροστά, δικαιώθηκε και κάνει κανονικά μεταγραφές. Μαζί του και οι υπόλοιποι της FL που ανέβηκαν βάσει αναδιάρθρωσης.

Είναι πλέον οριστικό! Η mikriliga.com αποκαλύπτει την εξέλιξη-βόμβα για της αδειοδοτήσεις που ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε με την πανηγυρική δικαίωση του Αιγάλεω!

Το Σίτι που βγήκε μπροστά μετά την απόφαση-σκάνδαλο της αρμόδιας Επιτροπής που έκοψε το φάκελο του για ασήμαντους λόγους, δικαιώθηκε και θα κάνει ΚΑΝΟΝΙΚΑ μεταγραφές με παίκτες άνω των 23!

Μαζί με το Αιγάλεω και τις κινήσεις της διοίκησης Παλτόγλου δικαίωμα για μεταγραφές αποκτούν ΟΛΕΣ οι ΠΑΕ της FL που ανέβηκαν στην Super League 2 βάσει αναδιάρθρωσης και έχουν πιστοποποιητικό συμμετοχής την ΕΕΑ.

Ξαναγράφουμε και δώστε προσοχή διότι υπάρχει μια σημαντική λεπτομέρεια: Η απόφαση αυτή αφορά τις ομάδες της Football League που έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στην SL2 και προβιβάστηκαν με βάση το νόμο Αυγενάκη και όχι βάσει προκήρυξης.

Επί της ουσίας η νομική υπηρεσία της Ομοσπονδίας, σε συνεργασία με την UEFA και μετά από απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων θεμάτων της ΕΠΟ έκρινε εκτός από τις ομάδες που προβιβάστηκαν στην SL2, και οι υπόλοιπες της Football League που έχουν δικαίωμα συμμετοχής να κάνουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ μεταγραφές άνω των 23 ετών.

Η mikriliga.com αποκαλύπτει ακόμη πως o βασικός λόγος που συνέβη αυτό είναι ένας: Μετά το νόμο Αυγενάκη για την αναδιάρθρωση δεν ισχύουν οι ποινές για την αδειοδότηση.

Οι συγκεκριμένες ΠΑΕ λοιπόν θα καταθέσουν φακέλους την επόμενη σεζόν στην επιτροπή Αδειοδότησης.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Lupus

Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in Ποδόσφαιρο