Ακολουθήστε μας

Βόλεϊ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Ενημέρωση για το τμήμα βόλεϊ

Συμπληρώθηκαν 133 χρόνια από την ίδρυση του ιστορικού μας Συλλόγου και 93 χρόνια από την ίδρυση του τμήματος Βόλεϊ.
Το τμήμα Βόλεϊ του Μεσσηνιακού έχει ξεκινήσει την δράση του για την φετινή περίοδο 2021-2022 και καθημερινώς αυξάνεται η δραστηριότητά του. Η αρχή των προπονήσεων έγινε με τις αθλήτριες που θα στελεχώσουν τις ομάδες Παγκορασίδων και Κορασίδων στις 4 Σεπτεμβρίου, συνέχισε η ομάδα Γυναικών και ακολούθησε η έναρξη των Ακαδημιών. Συγκεκριμένα :

1. Η ομάδα Γυναικών συγκροτήθηκε φέτος με βάση την εμπειρία και τα νιάτα. Με αθλήτριες, που παρά τις υποχρεώσεις τους, συνεχίζουν να αγωνίζονται στο άθλημα που αγαπούν αλλά και με πολλά νέα κορίτσια γυμνασιακών και λυκειακών τάξεων, από τις ομάδες των Αναπτυξιακών πρωταθλημάτων, τα οποία συνδυάζουν σπουδές και αθλητισμό.
-Συνεχίζει για μια ακόμη χρονιά η προπονήτρια Γεωργία Σουρή με τους συνεργάτες της.

Η φετινή ομάδα απαρτίζεται από τις Βασιλειάδη Κυριακή, Διακουμέα Νικολέτα, Εξηνταβελώνη Ελένη, Ζερίτη Αθηνά, Ιωσηφίδη Ερμιόνη, Κουτσουροπούλου Μιράντα, Μαραγκούλια Βασιλική, Μουργή Σάντυ, Μπελογιάννη Βασιλική, Μπουγά Μάρθα, Μπούνα Θεώνη, Παπασπυροπούλου Κατερίνα, Σταυροπούλου Αντωνία, Τσαπέκη Παναγιώτα, Τσάλτα Ξένια, Τσιαούση Θεοδώρα, Τσούμπανου Χρυσούλα.

-Στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής η ομάδα μας συμμετέχει στον Β΄ Όμιλο μαζί με τις ομάδες του ΝΟ Καλαμάτας, ΑΟ Ακρίτα Καλαμάτας, Σπαρτιατικού Γ.Σ., ΑΟ Αλκυών Ναυπλίου, Σ.Φ.Π. Ίριδος Άργους και ΑΣΠΕΤ Τριπόλεως. Το πρωτάθλημα αρχίζει στις 24 Οκτωβρίου και ο πρώτος αγώνας μας είναι με την Ίριδα Άργους στο κλειστό Παραλίας Καλαμάτας.

-Χορηγοί της επίσημης φετινής φανέλας είναι: SUPER MARKETS ΜΟΥΡΓΗ, ΚΑΦΕΚΟΥΤΙ, NASOS ATHANASIOU GROUP, PET AVENUE, EUROPA SECURITY, Euroad CAR RENTAL, AXIA BROKER ασφαλιστικές υπηρεσίες, ALMA SPORT. Τους ευχαριστούμε.

-Η επίσημη φανέλα σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε από την εταιρία CAAN του παλαιού αθλητή του Μεσσηνιακού Δημήτρη Μπαχράμη.
2. Οι ομάδες που θα αγωνιστούν στα πρωταθλήματα Κορασίδων και Παγκορασίδων ξεκίνησαν πρώτες τις προπονήσεις.

Δυστυχώς το πρόβλημα της μη λειτουργίας του κλειστού γηπέδου στο Πολυκλαδικό, δυσχεραίνει την προετοιμασία. Για όλα όμως υπάρχουν λύσεις. Στο γήπεδο του Μεσσηνιακού υπάρχει υποδομή για GRASS VOLLEY και έτσι γίνονται εκεί κάποιες προπονήσεις προκειμένου οι αθλήτριες να μην μένουν ανενεργές μέχρι να ενεργοποιηθεί το Πολυκλαδικό. Προπονητής της ομάδος Παγκορασίδων είναι και φέτος ο γυμναστής-προπονητής Παναγιώτης Μητρόπουλος και της ομάδος Κορασίδων η Γεωργία Σουρή.

3. Η λειτουργία των προπονήσεων στις Ακαδημίες μας άρχισε από το Σ/Κ 11,12/9/2021 και θα συνεχιστεί για όλη την χρονιά τις ώρες 8.45-10πμ στο Κλειστό της Παραλίας. Προπονητές θα είναι και φέτος οι Μαρία Χρονοπούλου, Παναγιώτης Μητρόπουλος και Θεώνη Μπούνα. Δυστυχώς, με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο, είναι περιορισμένος ο αριθμός των παιδιών που μπορούν να προπονηθούν στην κλειστή αίθουσα και γι’ αυτό όταν συμπληρωθεί ο επιτρεπόμενος αριθμός δεν θα εγγραφούν περισσότερα παιδιά.

Τηρείται στο ακέραιο το πρωτόκολλο που ισχύει και παρακαλούμε όλες τις αθλήτριες και τους κηδεμόνες τους να έχουν μαζί τους τα αποδεικτικά που απαιτούνται προκειμένου να επιτρέπεται η είσοδός τους στο Δημοτικό στάδιο Παραλίας και στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.
Γ

ια οποιαδήποτε πληροφορία υπεύθυνοι του τμήματος είναι ο Έφορος Χρήστος Δροσινός 6908359144 και ο Γραμματέας Χρήστος Ζερίτης 6978030105.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Lupus

Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in Βόλεϊ