Ακολουθήστε μας

ΕΠΣ Μεσσηνίας

Γιάννης Τσόπελας: Σπουδάζει προπονητική και σταματά το επαγγελματικό ποδόσφαιρο

Στροφή στην προπονητική πραγματοποιεί ο Μεσσήνιος ποδοσφαιριστής Γιάννης Τσόπελας.

Ο έμπειρος παίκτης πού έχει παίξει μπάλα σε πολλές ομάδες σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς και το πέρασμα του για πολλά χρόνια από την Μαύρη Θύελλα αποφάσισε φέτος να ασχοληθεί και να σπουδάσει σε αυτό το κομμάτι.

Έτσι πήρε απόφαση να σταματήσει να ασχολείται επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο και θα αγωνιστεί σε ομάδα του τοπικού Μεσσηνίας που τον έχουν προσεγγίσει για να αγωνιστεί ερασιτεχνικά.

Ο Γιάννης πήρε αυτή την απόφαση και με την βοήθεια του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360° από τον Οκτώβριο θα φοιτήσει στον τομέα της προπονητικής και διοίκηση – οικονομία στον τομέα του αθλητισμού και συγκεκριμένα στο ποδόσφαιρο θέλοντας έτσι να καλύψει τις ανάγκες που χρειάζεται το ποδόσφαιρο και στην συνέχεια να παρακολουθήσει τα διπλώματα προπονητικής φτάνοντας μέχρι το UEFA pro αν είναι εφικτό.

Ο ίδιος καταλήγει, λέγοντας: «Γνωρίζω πολύ καλά το αντικείμενο και τι χρειάζεται για να οργανωθεί μια ομάδα και αυτό με έκανε να ασχοληθώ με αυτό το κομμάτι έτσι ώστε να μην κάνω τα ίδια λάθη που βίωσα να κάνουν άλλοι άνθρωποι πάνω στο αγαπημένο μου άθλημα, Το ποδόσφαιρο»

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *
Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in ΕΠΣ Μεσσηνίας