Ακολουθήστε μας

Ειδήσεις

Παρουσία Πέτσα τα εγκαίνια του Δημοτικού Σταδίου Μεσσήνης

Το Σάββατο 30 Οκτωβρίου στις 10:30 το πρωί θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του νέου ανανεωμένου Δημοτικού σταδίου Μεσσήνης.

Το παρών αναμένεται να δώσει ο Υφυπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας μαζί με τους Βουλευτές της Μεσσηνίας και τους τοπικούς άρχοντες.

Με την τοποθέτηση των τεσσάρων πυλώνων και των φωτιστικών, η εικόνα του ανανεωμένου, ολοκαίνουργιου επί της ουσίας, δημοτικού σταδίου της Μεσσήνης, ολοκληρώνεται…

Τα θεωρεία έχουν ετοιμαστεί. Παράλληλα, άμεσα θα τοποθετηθούν τα 400 καθίσματα στις κερκίδες με εργασίες που εντάσσονται στο πρόγραμμα «Φιλόδημος», και σειρά παίρνουν οι βαλβίδες για τα αγωνίσματα (σκάμα, σφαίρα κλπ).

Όλα αυτά φανερώνουν πως το χρονοδιάγραμμα τηρήθηκε κατά γράμμα και η ολοκλήρωση της ριζικής ανακαίνισης του δημοτικού σταδίου της γείτονα πόλης, για την οποία είχε δεσμευθεί από την αρχή της θητείας της η δημοτική αρχή, παίρνει σάρκα και οστά.

Με τις τελευταίες πινελιές να ολοκληρώνονται σύντομα θα γίνουν και τα εγκαίνια όπως προαναφέραμε και πιο πάνω το Σάββατο παρουσία και σημαντικών πολιτικών προσώπων.

Κατόπιν όλων αυτών το Δημοτικό γήπεδο της Μεσσήνης θα αποτελέσει, αναμφίβολα το στολίδι της πόλης και το πιο σύγχρονο γήπεδο ολόκληρης της Μεσσηνίας .

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Lupus

Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in Ειδήσεις