Ακολουθήστε μας

Μαύρη Θύελλα

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Σκληρή ανακοίνωση για τον αγώνα με την Καλλιθέα ότι είχε υπέρογκο στοιχηματισμό

Εταιρεία ανίχνευσης αποτελεσμάτων ποδοσφαιρικών αγώνων που συνεργάζεται με την UEFA και την ΕΠΟ έστειλε έγγραφο ενημέρωσης ότι ο αγώνας της Καλαμάτας με την Καλλιθέα που έγινε στις 13 Ιουνίου με σκορ 1-0 είχε υπέροχο και παράλογο στοιχηματισμό.

Η διοίκηση της Καλαμάτας απάντα με σκληρή ανακοίνωση σε όλες αυτές τις διαφορές εσφαλμένες εντυπώσεις.

Αναλυτικά, αναφέρει τα εξής: Γελάει ο κόσμος

“Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι μια εταιρεία ανίχνευσης αποτελεσμάτων ποδοσφαιρικών αγώνων που συνεργάζεται με την ΟΥΕΦΑ και την ΕΠΟ, έστειλε έγγραφο ενημέρωσης ότι ο αγώνας μας με την Καλλιθέα που έγινε στις 13 Ιουνίου και νικήσαμε 1-0 είχε υπέρογκο και παράλογο στοιχηματισμό!!!!

 

Ένα παιγνίδι που η Μαύρη Θύελλα με τρίποντο εξασφάλιζε την πρώτη θέση στον Νότιο όμιλο της Φούτμπολ Λιγκ απέναντι σε σύλλογο που δεν ήταν βαθμολογικά αδιάφορος! Μια νίκη που ήρθε στις καθυστερήσεις του αγώνα με αίμα και ιδρώτα απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο.

 

Είναι απαράδεκτο να δημιουργούνται διάφορες εσφαλμένες εντυπώσεις για μια ομάδα με οικονομικά αυτάρκη διοίκηση που δεν έχει δώσει δικαίωμα να αμφισβητήσει κάποιος το γεγονός ότι επιθυμεί τη διάκριση μέσα στον αγωνιστικό χώρο και δεν φείδεται κόπου και χρημάτων για να δει την ομάδα μας εκεί που ιστορικά της αξίζει!

 

Για όσους παίζουν στοίχημα, τι πιο λογικό να ποντάρουν στο φαβορί της συγκεκριμένης αναμέτρησης που ήταν η Μαύρη Θύελλα. Τους επιστρέφουμε τη λάσπη που πέταξαν και επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας”.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Lupus


Kafe Mavroeidis
More in Μαύρη Θύελλα