Ακολουθήστε μας

Ποδόσφαιρο

Νίκος Τσουμάνης: Συγκλονίζουν τα μηνύματα απόγνωσης πριν αυτοκτονήσει

Μηνύματα γεμάτα απελπισία από τον αδικοχαμένο Νίκο Τσουμάνη. Δείχνουν την πολύ δύσκολη θέση που είχε έρθει, πριν πάρει την απόφαση να δώσει τέλος στη ζωή του. «Κόουτς έχω πάρει την απόφασή μου»!

Ο Νίκος Τσουμάνης βρέθηκε νεκρός το πρωί της 5ης Οκτωβρίου 2021, μέσα στο αυτοκίνητό του, στη μαρίνα της Νέας Κρήνης, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, βυθίζοντας στο πένθος το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο 31χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του (βρέθηκε δεμένος με δεματικά καλώδια μίας χρήσεως, στον λαιμό του, από τα οποία προήλθε ο ασφυκτικός θάνατος), απελπισμένος από τα πολλά χρέη που του δημιούργησαν οι οφειλές από διάφορες ομάδες, κάτι που φαίνεται και από μηνύματα του.

Η τηλεοπτική «Δίκη» έφερε στο φως της δημοσιότητας τα συγκεκριμένα μηνύματα που είχε στείλει ο Τσουμάνης. Μέσα από αυτά, αποκαλύπτεται η απόγνωσή του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή, πριν πάρει την απόφαση να αυτοκτονήσει.

«Σε ικετεύω, δεν έχω άλλη επιλογή. Αν δεν βρούμε αυτά τα χρήματα, δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω», αναφέρει σε επικοινωνία του με προπονητή που δεν κατονομάζεται.

“Κόουτς, αλήθεια κλαίω, σε εκλιπαρώ! Δεν έχω άλλη λύση αν στραβώσει. Μια λύση έχω αν στραβώσει. Δεν κοιμάμαι, δεν τρώω…», τονίζει σε ένα άλλο μήνυμα.

«Αρχίζω και γέρνω προς την απόφαση που δεν ήθελες να πάρω…», υπογραμμίζει σε ένα sms.

«Σβήσε όλα τα μηνύματα, γιατί σε λίγες μέρες θα ψάξουν το κινητό μου σε λίγες μέρες», καταλήγει προαναγγέλλοντας ουσιαστικά το κακό που θα κάνει στον εαυτό του.

Πηγή: newsit.gr
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Lupus

Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in Ποδόσφαιρο