Ακολουθήστε μας

Γ Εθνική

Για πρώτη φορά στην Πάτρα το επενδυτικό σχήμα από την Αμερική

Με σχετική ενημέρωση της, η Παναχαική έκανε γνωστό ότι για πρώτη φορά βρέθηκε στους χώρους της Πατρινής ομάδας, τα τα μέλη του επενδυτικού σχήματος από την Αμερική που μαζί με τον Πέτρο Σταθάκη έχουν αναλάβει το μάνατζμεντ του ποδοσφαιρικού τμήματος των Αχαιών.

H ενημέρωση της Παναχαικής:

Στην Πάτρα έφτασαν το μεσημέρι της Πέμπτης (9/12) τα μέλη του επενδυτικού σχήματος από την Αμερική που μαζί με τον Πέτρο Σταθάκη έχουν αναλάβει το μάνατζμεντ της ποδοσφαιρικής Παναχαϊκής.

Συγκεκριμένα οι Ashton Bailey, Brandon Bailey, Joseph Kobsan, Jared Weiss, Dillon Weiss με την άφιξη τους στην Πάτρα βρέθηκαν στο γήπεδο της ομάδας μας στην Αγυιά. Εκεί πάτησαν για πρώτη φορά τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου και τους έγινε μία αναφορά στην ιστορία του χώρου. Είδαν από κοντά όλα τα σημεία του γηπέδου (γραφεία, αποδυτήρια, λοιπούς χώρους) και γνωρίστηκαν με τα στελέχη της ομάδας που εκείνη τη στιγμή ήταν στο γήπεδο.

Ακολούθως είχαν την πρώτη τους επαφή με τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής Παναγιώτη Σεμιτέκολο καθώς και κάποια μέλη του Δ.Σ.. Μάλιστα, ο Παναγιώτης Σεμιτέκολος μαζί με τον Πέτρο Σταθάκη ξενάγησαν τα μέλη του επενδυτικού σχήματος στο χώρο όπου υπάρχουν τα τρόπαια της Παναχαϊκής στα γραφεία της Ερασιτεχνικής και τους έγινε ειδική αναφορά σε κάποια ιστορικά στοιχεία.

Το βράδυ της Πέμπτης (9/12) το ποδοσφαιρικό τμήμα και τα στελέχη της ομάδας θα γνωριστούν με το επενδυτικό σχήμα σε δείπνο.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Lupus

Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in Γ Εθνική