Ακολουθήστε μας

Α1 Τοπικό

ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ: Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας στο σημερινό παιχνίδι με ΑΕΚ Καλαμάτας

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγα λεπτά η διοίκηση της Θύελλας Χαρακοπιού κατά της διαιτησίας στο σημερινό αγώνα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ Καλαμάτας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης αναφέρει τα εξής:

“Η ομάδα μας δεν συνηθίζει να βγάζει ανακοινώσεις διαμαρτυρίας. Πριν όμως θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στους παίχτες μας για την σημερινή προσπάθεια παρά την ήττα μας. Εμείς είμαστε ηθικοί νικητές και αυτό πολλές φορές έχει μεγαλύτερη αξία από μια απλή νίκη. Θέλουμε όμως να σταθούμε στον διαιτητή του αγώνα κ. Αράπη για την προκλητική και εχθρική διαιτησία.

Ανάγκασε την ομάδα μας να αγωνίζεται από το 5ο λεπτό με δέκα παίχτες. Επίσης απέβαλε τον προπονητή μας που όλοι γνωρίζουμε το ήθος του γιατί διαμαρτυρήθηκε χωρίς όμως να τον βρίσει η να κινηθεί απειλητικά εναντίον του. Κάτι που σε συνδυασμό και με τα σφυρίγματά του έβγαλε την ομάδα εκτός Ρυθμού.

Όμως παρόλα αυτά οι παίχτες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Εκπροσωπούμε ένα χωριό και πρεσβεύουμε το ευ αγωνίζεσθαι. Είμαστε μια παρέα ρομαντικοί παράγοντες του αθλητισμού που αγαπάμε το χωριό μας. Όχι δεν θα το βάλουμε κάτω θα συνεχίσουμε αυτη την ανιδιοτελη προσφορά μας για το χωριό μας και τους παίχτες Μας.

Όμως απαιτούμε σεβασμό από όλους όπως και εμείς σεβόμαστε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Δεν θα ανεχθούμε τέτοιες συμπεριφορές από κανέναν. Δεν έχουμε πρόβλημα με το λάθος όμως η προκλητικότητα μας εξοργίζει. Ευχόμαστε να είναι το τελευταίο περιστατικό απέναντι στην ομάδα μας και να είναι τυχαίο γεγονός. Γιατί αν είναι οτιδήποτε άλλο θα μας βρείτε απέναντι σας.

Συγχαρητήρια και πάλι στην ομάδα Μας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια που κάνουμε γιατί μας αρέσει και το γουστάρουμε. Καλές γιορτές σε όλους με υγεία και ευτυχία”.

Εκ της διοικήσεως

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Lupus

Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in Α1 Τοπικό