Ακολουθήστε μας

Γ Εθνική

Δραματικές ώρες στον Παναιγιάλειο: Πέρασε αυτόφωρο ο Γκάμαρης (upd)

“Μόλις βγήκα από το αυτόφωρο”, μας ανέφερε με μήνυμά του ο Γιώργος Γκάμαρης.  Αιτία; Πραγματοποίησε Γενική Συνέλευση στον Παναιγιάλειο. Την ίδια ώρα που η απόφαση του Πρωτοδικείου είχε κηρύξει έκπτωτη τη διοίκησή του.

Παρά ταύτα, ο Γιώργος Γκάμαρης θεωρώντας τη Γενική Συνέλευση κυρίαρχο όργανο του συλλόγου προχώρησε σε αυτή. Όπως φαίνεται ωστόσο, η Γενική Συνέλευση διεξήχθη μετ’ εμποδίων. Όπως ανέφερε τους κλείδωσε έξω απ το στάδιο ο Δημος Αιγίου, χωρίς δυνατότητα να μπουν μέσα.

Νεότερη ενημέρωση

Ο Ηλείος την καταγωγή Γιώργος Γκάμαρης, σχολιάζοντας την περιπέτειά του, αφού αρχικά στάθηκε στο γεγονός της εμπόδισης εισόδου στον εσωτερικό χώρο, ανέφερε ότι πρόκειται για “μαύρη σελίδα στην ιστορία του Παναιγιαλείου και της δημοκρατίας”. Για την αυτόφωρη προσαγωγή του, ανέφερε: “Πήγαμε αυτόφωρο, για δήθεν παραβίαση δικαστικής απόφασης. Για τη συγκεκριμένη παραβίαση και να ήταν έτσι, δεν προβλέπειται κάτι τέτοιο. Ήδη υποβάλλαμε μηνύσεις για ψευδή καταμήνυση και προσβολή προσωπικότητας και άλλα ποινικά αδικήματα”.

 

“Χαρτοπόλεμος” ανακοινώσεων

Νωρίτερα, με γραπτή ανακοίνωσή του, ο Γιώργος Γκάμαρης ανέφερε:

«Όπως είναι γνωστό, εντελώς πραξικοπηματικά και μη νόμιμα, δύο μέλη του Γ.Σ. ΠΑΝΑΓΙΑΛΕΙΟΣ προσέφυγαν στο Μονομελές Πρωτοδικείο χωρίς να μας καλέσουν ούτε να μας κοινοποιήσουν την αίτησή τους. Διορίστηκε με Προσωρινή Διαταγή, Προσωρινή Διοίκηση όπως την ζητούσαν.

Η Προσωρινή Διαταγή τους χορήγησε την εξουσία και μόνο, όπως ρητά αναφέρεται σε αυτήν, να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να συνεχιστεί η απρόσκοπτη συμμετοχή της ομάδας στο Πρωτάθλημα για τις Αγωνιστικές της 08/12/2021, 12/12/2021, και 19/12/2021.

Δεν τους χορήγησε ουδεμία άλλη εξουσία να χειριστούν άλλες υποθέσεις του Σωματείου και επομένως ουδεμία εξουσία έχουν να αναβάλλουν την νόμιμα συγκληθείσα Γενική Συνέλευση της 18/12/2021, η οποία και θα διεξαχθεί κανονικά σε ώρα και τόπο όπως έχει νόμιμα οριστεί.

Εκ του νομίμως εκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου».

 

Με τη σειρά της, η διορισμένη από το Πρωτοδικείο διοίκηση του Παναιγιαλείου, με ανακοίνωσή της την οποία δημοσιεύει το patragoal.gr, αναφέρει:

“Ο κ. Γκάμαρης άφησε απλήρωτους τους ποδοσφαιριστές, άφησε απλήρωτους λογαριασμούς στα σπίτια που μένουν οι ποδοσφαιριστές, άφησε απλήρωτα τα διαγνωστικά κέντρα για τον έλεγχο του COVID, άφησε απλήρωτα όλα τα τουριστικά γραφεία της πόλης, άφησε αθεώρητα τα βιβλία της ομάδας, απείλησε μέλη της προσωρινής διοίκησης και ποδοσφαιριστές και πλέον απειλεί και τους χορηγούς με μηνύματα που βοηθάνε την ομάδα μας σε αυτό το μεταβατικό στάδιο.

Απείλησε να πετάξει τους παίκτες έξω από τα διαμερίσματα που δεν τα είχε πληρώσει, προσπάθησε σήμερα να αποκτήσει από την ΕΠΣ Αχαΐας αιτήσεις μεταβολών των ποδοσφαιριστών χωρίς να έχει το νόμιμο δικαίωμα κρατώντας παράνομα τις σφραγίδες της ομάδας και θέτοντας σε κίνδυνο τη διεξαγωγή του κυριακάτικου αγώνα της ομάδας μας.

Αυτός ο άνθρωπος προσφεύγει στα δικαστήρια για να επανέλθει σε βάρος της προσωρινής διοίκησης και του συλλόγου μας οδηγώντας την οριστικά στον αφανισμό.

Δεν θα επιτρέψουμε σε αυτό τον άνθρωπο και σε εκείνους που τον στηρίζουν να οδηγήσουν τον Παναιγιάλειο στον αφανισμό.

Οι εποχές που η ομάδα μας χρωστούσε στους πάντες και δεν κατέβαινε στα γήπεδα να αγωνιστεί δεν θα επιστρέψουν ποτέ.

Καλούμε το φίλαθλο κόσμο να στηρίξει την ομάδα μας, που ήρθε επιτέλους η ώρα να αλλάξει σελίδα.

Ποδοσφαιρικοί τυχοδιώκτες δεν έχουν θέση στο Παναιγιάλειο”.

 

Πηγή: ilianews

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Lupus

Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in Γ Εθνική