Connect with us

Α1 Τοπικό

ΑΟ ΔΩΡΙΟΥ: Πολίμος “Ο καινούργιος χρόνος να μας βρει στα γηπεδα υγιείς”

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο ΑΟ Δωρίου που επικράτησε εντός έδρας με 3-0 της Αναγέννησης Παραλίας και έκλεισε θετικά τον πρώτο γύρο.

Ο προπονητής του ΑΟ Δωρίου Παναγιώτης Πολίμος μίλησε στο taklin.gr λέγοντας μας τα εξής: “Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο στο πρώτο ημίχρονο παρότι καταφέραμε να προηγηθούμε νωρίς στο σκορ αλλά στο δεύτερο ήμασταν σαφώς καλύτεροι και τελειώσαμε το ματς.

Δυστυχώς το παιχνίδι επισκίασε ο τραυματισμός δυο ποδοσφαιριστών που μετά από μια διεκδίκηση στον αέρα τραυματίστηκαν στο κεφάλι ευτυχώς όχι σοβαρά.

Θα ήθελα να ευχηθώ για τις άγιες μέρες που έρχονται υγεία και αγάπη σε όλη την ποδοσφαιρική Μεσσηνία και ο καινούργιος χρόνος να μας βρει στα γηπεδα υγιεις να κάνουμε αυτό που ολοι αγαπάμε. Να παίζουμε ποδόσφαιρο”.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημίσεις

More in Α1 Τοπικό